Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomysly na nudną niedziele.

Polecane posty

Gość gość

Cześc wszystkim nudze sie strasznie, wstałam rani zjadlam sniadanie troche posiedzialalam, pozniej ogarnelam mieszkanie, wstawilam obiad i jakos do poludnia ten czas mi fajnie iw miare szybko zlecial, a teraz umieram z nudow, nie mam co robic w domu nuda a gdzie isc tez za bardzo nie mam, jakos kontakty ze znajomymi sie pourywały, a reszta albo za granica, albo gdzies powyjezdzali na wakacje co robic.

Gość gośćS
Wyjdz na rower do tego nie potrzebujesz towarzystwa. Zobacz co graja w kinie moze wpadnie ci w oko jakis film i pojdziesz na seans, moze gdzies w jakims domu kultury organizuja jakies bezplatne zajecia plastyczne lub cos w podobie. Obejrz film na necie, poczytaj ksiazke, zrob sobie dzien pieknosci moze jakis zabieg na cialo w domowym zaciszu lub relaksujaca kąpiel. Mozesz tez zrobic nie wielkie przemeblowanie, odswierzyc jakis stary element dekoracji. Matko ja mam tyle pomyslow jak zajac wolny czas tylko mi czasu brakuje:/

Gość gość
Idz sie poopalac

Gość gość
15:55 na TVN bedzie Harry potter

Gość gość
idź na spacer ja mam w osiedlu park mam siedzę lub spaceruje lub ćwiczę bo jest tam siłownia plenerowa,

Gość Mężczyzna_Sam
A Msza Święta?