Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezspisy

Dlaczego facet który stracił mną zainteresowanie jest na mnie obrażony.

Polecane posty

Gość bezspisy

To on nie wiedział sam czego chce więc przestałam z nim flirtować, wyglupiać się i powiedzialam że miał okazje mnie poznaz blizej zepsuł to sam, drugiej szansy raczej nie bedzie. Teraz widzę jest obrażony, unika mnie. To klient mojej firmy skoro ju na mnie nie zslezy to dlaczego tak sie zachowuje. Ja jestem w stanie z nim normalnie rozmawiac bez spiny i zalu dlaczego on nie moze?

urażona duma, miałaś skakać wokół neigo a ty bezczelnie powiedziłąś mu że nie masz na to ochoty, co za zuchwałość!

Gość gość
"To on nie wiedział sam czego" czy to znaczy, że on najpierw zaczepiał, a potem przestał ? A potem Ty przestałaś , tak ? x może ludzie zaczęli gadac, może on w żartach to robił a zobaczył, że to na Ciebie działa i się przestraszył ? Jeżeli on przestał, przestałaś Ty, więc on także nie wznawia "zalotów" .... Może to Ty w pewnej chwili (gdy jeszcze był zainteresowany) zaczęłaś udawac niedostępną i zmieniłaś nastawienie, więc sie wycofał, bo uznał , że się wygłupia i nie był pewien ... x spróbuj byc dla niego miła i normalna .....nie reaguj na jego humory ...

Gość gość
Ochłodzić kontakty do służbowych i po sprawie.