Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bol osemki a ciaza poczatek 6 tyg

Polecane posty

Gość gość

Pomozcie kobiety,gdy zaszlam w ciaze znow zaczela wyzynac sie osemka i niestety nie miesci sie w szczece prze co zrobila mi dziure w jamie ustnej na zawiasach jutro jade do dentysty ale panicznie sie boje na tym etapie ciazy robic cokolwiek z zebami a tym bardziej rwac, pierwsza ciaze o malo nie stracilam przez leczenie kanalowe w 11 tyg i z tad moj strach,ale jeszcze bardziej boje sie chodzoc ze stanem zapalnym miala tak ktoras z was?

Gość gość
Ja cała ciąże leczylam zęby, ale zawsze bez znieczulenia,w szpitalu jak idziesz rodzic to pytają czy zęby są wyleczone. Może idź skonsultuj swój przypadek z ginekologiem i dentysta.czemu od razu nie poszlas jak zaczęło cię boleć? Pierwszą ciąże o mało nie stracilas przez leczenie kanałowe dlaczego? Z drugiej strony z takim bólem czekać jeszcze 34tyg to koszmar i tak jak piszesz może się zrobić stan zapalny.mogłaś wcześniej usunąć inny ząb żeby było miejsce

Gość gość
Bo ta ciaza byla w planach ale dopiero za 3 miesiace, wyszlo inaczej i nie zdarzylam zrobic porzadku z zebami to wlasnie ginekolog kazal mi nawet wyrwac jesli dentysta tak stwierdzi

Gość gość
Prosze byla ktoras z was w takiej samej sytuacji, mozr ktos wyrywal na poczatku ciazy? Jestem bardzo zestresowana wiem ze to szkodzi dzieciatku ale nie umiem sie nie stresowac

Gość gość
Ja wyrwałam. Po wszystkim zrobił mi się jeszcze suchy zębodół. Ale wszystko na szczęście ok

Gość gość
A w ktorym tygodniu ciazy bylas?

Gość gość
Wiele znajomych wyrywało w pierwszym trymestrze ciąży.

Gość gość
Pociesza mnie fakt ze nie ja pierwsza,ale czy slyszeliscie zeby jakas kobieta bliska znajoma poronila po wyrwaniu? Bardzo sie boje o moje malenstwo

Gość gość
Kurcze 2 ciąże przeszłam i nikt o moje żeby się nie martwił w czadie ciąży. Kurde współczuję ci nie jestem teraz coprawda w ciąży ale 2 tyg po zabiegu usunięcia osemki i niby nie boli ale stres ....

Gość gość
Kobieto zęby w ciązy sie leczy i rwie. Gorszy problem jest z nieleczonym zębem i ze stanem zapalnym. Przez to możesz właśnie poronić.