Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co to za czasy

Czemu tyle młodych kobiet nie podgala na basen okolic bikini?

Polecane posty

Gość Co to za czasy

Można czasem zauważyć, że włoski po bokach wystają

Gość Co to za czasy
Trudno nie zauważyć, skoro są na wierzchu

Gość gość
No i co z tego, facetom włosy wystają ze wszystkich części , nawet z nosa i ucha, a kobiecie nie mogą z majtek.Nic Ci do tego saadaj na drzewo, kobiety robią co chcą , a włoski zapuszczają gdzie chcą ,a facetów mają w d***e.

Gość Co to za czasy
A co z szeroko pojętą estetyką? Nie lepiej wtedy założyć bardziej zabudowane majtki?

Gość gość
takie majty sam sobie załóż, a my będziemy nawet nago chodzić zarośnięte, jak nam się spodoba,tyle w temacie.

Gość Co to za czasy
Ciekawe, czy ich facetom głupio się z nimi pokazywać na plaży

Gość gość
tylko trzy słowa: podrażnienia od golarki.

Gość Co to za czasy
Dla mnie eksponowanie włosów łonowych w miejscu publicznym to przekroczenie granicy dobrego smaku - to jest coś intymnego, a nie widocznego dla wszystkich.

wyobraź sobie ze my kobiety musimy oglądać to notorycznie, bo faceci eksponują swoje haszcze i ani myślą o zakrywaniu barchanami

Gość gość
Własnie, faceci to dopiero są nieestetyczni.

Gość Co to za czasy
Nie wszyscy faceci - większość młodych nosi bokserki i goli pachy. Za to jak widać u młodych dziewczyn powróciła moda na pełny zarost.

Gość gość
No bo skóra w miejscach intymnych jest delikatna i nie wszystkim podgalanie służy!

Gość do fikuMikuu
pokazalabys sie na plazy w kostiumie kapielowym, jakby pare wloskow po bokach wystawalo?

Gość Co to za czasy
Ciekawe, czy jak np. studenci jadą paczką nad morze i koleżance wystają włochy, to koledzy się z niej nie śmieją za plecami :D

Gość Co to za czasy
Wątpię, żeby ktoś chciał na plaży podrywać dziewczynę, które wystają włochy

Gość Co to za czasy
Ale czasem na plaży na wakacjach można poznać dziewczynę, a tu zonk, bo bokach majteczek od bikini wychyla się kilka włosków. Nie zwróciłabyś Fiku swojej koleżance uwagi, jakby tak z Tobą pojechała nad morze?

Gość gość
ja bym nie zwrocila uwagi bo nie jestem pusta pipa i nie jara mnie wgapianie sie kolezankom w majtki :/ sama mam bardziej zabudowane bikini, majtki ze spodniczka, bo od takiego podgalania mam pelno pryszczy i podraznien, czasem sobie wole zreszta dac spokoj a nie draznic

Masz dziwne doświadczenia 🖐️ To sprawa indywidualna kto co depiluje, nie zaglądam ludziom w majtki.

Gość gość dziś 17 27
na randki tez sie nie podgalasz?

Gość gość
Ciekawe, czy jak np. studenci jadą paczką nad morze i koleżance wystają włochy, to koledzy się z niej nie śmieją za plecami x Koledzy się nie smieją. Ani studenci. Śmieją się szczyle, z którymi i tak nikt nigdzie nie pojedzie.

Gość gość
Wlasnie. ja nie spotykam sie z ludzmi, ktorzy smieja sie z takich rzeczy, takie osoby sa dla mnie zerem, mam bardziej wartosciowych znajomych

Gość gość
Można czasem zauważyć, że włoski po bokach wystają x A facetom "wystają" całe dywany. Zewsząd. Włochate plecy, ścieżki miłości, nogi, ręce. Oo. "Włoski" (zakładam, że pojedyncze) przestaną nam wystawać, kiedy faceci będą polewać się PO CAŁOŚCI woskiem i dawać go sobie zrywać. HAWK.

Gość gość
Nie wszyscy faceci - większość młodych nosi bokserki i goli pachy. x PACHY? WTF? A co z resztą ciała? Dopóki wam będą wystawać "włoski" , dopóty nam także.

Gość gość
a zreszta czego sie czepiacie, nie kazda jest potencjalna partnerka seksualna i mysli, zeby w kazdym momencie byc idealna i zeby jej choc 1 wlosek nie wystawal

Gość gość
A facetom "wystają" całe dywany. Zewsząd. Włochate plecy, ścieżki miłości, nogi, ręce. Oo. "Włoski" (zakładam, że pojedyncze) przestaną nam wystawać, kiedy faceci będą polewać się PO CAŁOŚCI woskiem i dawać go sobie zrywać. HAWK. x dokładnie

Gość gość
Łby niech też depilują woskiem :P