Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy fejspodglądacz działa?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o aplikację ze strony fejstools.pl. Czy to faktycznie działa? Podobno facebook oficjalnie odciął się kiedyś od takich praktyk, ale nigdy nie wiadomo... błagam, powiedzcie że to nie działa bo inaczej jestem spalona, rozumiecie o co chodzi... "szpiegowałam" pewnego faceta.... :(

Gość gość
Naprawdę nikt nie wie? Czemu na tym forum jak ktoś ma konkretne pytanie dotyczące konkretnego problemu to nigdy nie można uzyskać odpowiedzi, a w jakichś debilnych tematach zakładanych przez zboków są miliony postów?

Gość gość
Nie, fejsbuk nie daje możliwości "podglądania" i kod jest napisany tak, by żadne naciągarskie aplikacje nie były w stanie dostać takich informacji.

Tak działają, również można wykupić czytanie w myślach :classic_cool: Pierwszy raz się dobrze z tego powodu że nie mam facebooka :D

Gość gość
Ale ja dzisiaj zobaczyłam posta o tej aplikacji na ścianie jednej koleżanki. Ta koleżanka napisała tam do kilku osób żartobliwie że "już się przed nią nie ukryją" oraz wymieniła je z nazwiska a także zamieściła screena gdzie było widać kto niby oglądał jej profil... jak to wytłumaczyć? Niech się tu wypowie ktoś kto miał do czynienia z tą aplikacją - ta moja koleżanka raczej żartowała czy to faktycznie działa?

Gość gość
To oszustwo jak wejdziesz tam to napewno bedzie od ciebie chciało numer telefonu i zeżre ci z konta gdzieś z 30zł poczytaj sobie regulamin na tej stronie

Gość gość
Ja tam nie chcę wchodzić, chciałam tylko wiedzieć czy jest się czego bać. Po prostu boję się że ten facet którego podglądałam zorientuje sie że to robiłam.