Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pokochałam trojkąty

Polecane posty

Gość gość

Zawsze uprawialam sex z jednym mezczyzna i bylo mi roznie, niby nie nazekala, ale zawsze czegos brakowalo. W te wakacje poznalam Kamila i Pawła, bylismy nad jeziorem na biwaku no i tak piwko piwko, no i zaczelam sie calowac i obmacywac z kamilem, gdy juz sie bylam rozebrana zaczelam ssac kamilowi no i w tym momecie wszedl do namiotu Pawel. Taka sytuacja powinna mnie zawstydzic ale nie, podniecilo mnie to jeszcze bardziej a On sie do nas dolaczyl zaczol ssac moja cipke a ja dalej ssalam kamilowi pozniej zmiana zrobilam loda Pawlowi no i zaczeli mnie obracac, jeden mnie bzykal drugiemu robilam loda, wiem ze to nie jest normalne ale bylo mi najlepiej na swiecie, od tamtej pory chlopaki czesto do mnie wpadaja i to powtarzamy nie wiem czy kiedys bede umiala czerpac przyjemnosc z sexu z jednym facetem. Czy jestem normalna?? Czy ktoras z was tez uprawiala trojkat?

Gość gość
Ctrl+C, Ctrl+V i zobaczymy, może gimbusek złapie kogoś naiwnego na zwierzenia.. :-P

Gość gość
jeste k*******a ! ! !

Gość rafal751
Trójkąty mówisz. Bardzo miłe he he. Powiem więcej z******te!!!

Gość gość
raz z kumplem dymalismy jedna laske switny ubaw byl dobra zabawa ale zwiazac nie zwiazal bym sie z dziewczyna ktora bierze dwa fiuty na raz i biora ja na dwa baty wybacz nie szanujesz sie

Gość gość
skoczyli na twojej twarzy???

Gość gość
k***isko

Gość gość
"zaczoł ssać" xxx w*********j, tumanie,z tymi wyssanymi z doopy opowieściami, słownik ortograficzny sobie possij, może trochę wiedzy przyswoisz