Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Smerf bez matury

To rodzice mają decydować kiedy dzieci idą do szkoły!!!!

Polecane posty

Gość gość
No racja gdyby to od rodziców zależało to większość by wogóle dzieci do szkół nie posłała he he-leniwe k***y bo im wcale nie chodzi o dzieci tylko o siebie bo będzie trzeba się dzieckiem zająć lekcje pomoc itd-największy z tym problem mają oczywiście bezrobotne matki bo te pracujące z tym problemu nie mają bo dzieci i tak od małego w żłobkach i przedszkolach.

Nie, nie ulżyło mi! Ale PiS i tak wszystko naprawi to co zepsuło PO - ideologia gender - in vitro - wiek emerytalny - lasy państwowe - 6-latki - da jakieś zasiłki dla bezrobotnych - itp.

Gość gość
oczywiście że rodzice w końcu to ich dzieci !!! kapitalizm demokracja syf ! to jawne przyzwolenie na niewolnictwo ! mam jedno życie i żadna menda nie będzie mną rządzić ! zwłaszcza w ten sposób jaki to robi PO wski syf ! nic tylko gnój zachodni , pedalstwo i demoralizacja !!! nie chcę żyć w takim świecie !

Gość gość
HM, niestety sejm i senat od tego są, żeby takie rzeczy ustalać. Jak dla mnie jedyny problem polega na tym, że nauczycielom nic nie wolno. Jakby mogli trzepnąć linijką, odpyskować, to by wyszło wszystkim na dobre.

A dlaczego im zależy na tym, by 6-latki wysyłać do szkoły. Jakbym wzięła tę Kluzik - Rostkowską, wychlastała po mordzie to by się nogami nakryła.

Gość gość
po to żeby jak to jest np. w DE dzieci kończyły szkoły w wieku 16 lat i bez wykształcenia szły jak najszybciej do pracy ! demokratyczny prymitywny syf !

Gość gość
Smerf a czemu im zależy żeby mieli książki za darmo-wkurwia mnie to wkoło pieprzenie i tak w polsce mamy obowiązek przedszkolny od piątego roku życia ten poziom co jest dla sześciolatkow jest dużo łatwiejszy niż ten co jeszcze chwilę temu realizowały dzieci sześcioletnie tyle że wtedy to się nazywało zerówka-wielkie mi halo o nic

Gość gość
O ile rozumiem rodziców że się obawiają nieznanego tak zawsze w polsce dzieci szkoła straszyli i to są skutki