Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

znacie ją?

Polecane posty

Gość gość
psychol dzięki ale to nie ta.To ta co jej się gacie w broche wbijały z tymi krzywymi kulosami.Szybko usunęła bo była bania z niej

wczoraj usłyszałam od mojego nowego faceta że jeszcze tak pięknej kobiety nie miał w ramionach, że jestem mega atrakcyjna, że jestem aniołem, że jestem z***b/ście delikatna... i mase innych komplementów w przeciągu 3 godzin...

Gość gość
Facet zwiał bo widział że ma coś z głową i szuka nowego tatusia dla dzieci i dlatego jej nawet nie bzykną .

Gość gość
A nie boisz się ze natknie sie na to forum i zobaczy jaka jestes niemadra. zachowujesz sie jak gimbaza

Gość Ascaron
ascaron zwal se bo masz cisnienie w uju jak w sadzawce u babci.Ja nie musze fot pokazywać .Mam facetausmiech.gif Nie jestem krową na targu jak twoja wybranka Oczywiscie ,masz faceta i bogate zycie a siedzisz od rana do wieczora na kafeterii hejtujac innych .Wiadomo ze nie pokazesz zdjecia bo wyglada sz jak go wno,jakby tak nie bylo to bys tu od rana do wieczora nie siedziala tylko bys miala fajniejsze zajecia . Napisalem na kafeterii 5 postow i spadam stad bo widze,ze tu siedlisko przegrywow i frustratow zyciowych . Narka qrewko i m ilego hejtowania i przegrywania zycia :) .

Gość gość
Nudna już jesteś .

Gość gość
fiku s********j chodzący trupie bo wrzuce twoje foty :D a ty him zawiodłaś mnie myślałem, że masz choć odrobinę oleju w głowie ale jesteś tak pusta że jest masakra

Gość gość
bo na czarno białym zdjęciu wyglądasz jakbyś przed chwilą z trumny wyszła :D i w ogóle brzydka jesteś i masz strita rozbierznego

Gość gość
k****, znowu się spóźniłem:classic_cool: były cycki?:classic_cool: