Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

proszę o odp głównie facetów on mówi że jest zmęczony związkiem

Polecane posty

Gość gość

proszę o odp głównie facetów on mówi że jest zmęczony związkiem

Gość gość
to powiedz żeby wypierdalał, szkoda tylko że dawałaś jemu dupy, poruchał i chce spierdolić

Gość gość
Wiem że mnie kocha bo to czuję ale powiedział że jest przytłoczony rolą chłopaka i męczy go związek oraz cała odpowiedzialność i zobowiązania z nim związane. Dodam że jesteśmy młodzi ale bez przesady mamy po 22 lata. Jesteśmy w związku na odległość od 3 lat. Teraz ja ide na studia do miasta w którym on studuje. Przeraża go perspektywa bycia razem 24 h. Przy czym ja nie zamierzam całego czasu z nim spedzac, nie jestem nachalna . Rozumiem że on jeszcze nie dorósł do małżeństwa, ja też nie. Czy to oznacza że ten związek już nie przyszłości???

Gość gość
Mogl sie przestraszyc,po prostu. Niektorzy dlugo dojrzewaja do odpowiedzialnosci,a,jestescie jeszcze bardzo mlodzi. Jesli chcesz daj mu czas,byle w rozsadnych granicach.

Gość gość
No młody jest i niedojrzały ale i tak go kocham :). Nie naciskam na ślub ani jakieś wielkie zoobowiązania bo sama uważam że mamy jeszcze czas. Chyba faktycznie dam mu czas i zobacze co z tego wyjdzie

Gość gość
zobacze co z tego wyjdzie--nic nie wyjdzie bo to jest d**ek,*******ie też jego przerasta

Gość gość
a kuśka już mu staje

Gość gość
Trzeba być idiotą kretynów debilem żeby w wieku 22 lat wiązać się na stałe. Równie dobrze można skoczyć z mostu. To jest jakieś 10 lat za wcześnie z punktu widzenia chłopaka. Chcesz go zatrzymać, nie mieszkaj z nim niech chłopak trochę życia pozna, podupczy różne panienki, z kumplami zrobi parę dziwnych rzeczy. Spróbuję różnych rzeczy w każdej dziedzinie życia.

Gość gość
Pewnie dyma na boku a teraz nie ebdzie mogl bo Ty bedziesz.