Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

denerwuje mnie seksualna dyskryminacja kobiet

Polecane posty

Gość gość
podsumowując to ludzkość jest dyskryminowana przez samą siebie z inspiracji jej najbardziej skretyniałych przedstawicieli. ide koorfa szkoda czasu i pinindzy

Gość gość
ta. jasne. deprecha mi nie grozi bo porzuciłem nadzieje i strach. strasznie przeszkadzaja w mysleniu i walce. mozna je równiez wykorzystac przeciwko osobnikowi wykazującemu tego typu zaangażowanie emocjonalne czego przykłady można mnożyc a żeby nie szukac daleko to proponuje zastanowić sie nad sobą

Gość gość
Corrales staram sie jak mogę :) już nie wiem o co chodzi i mój rozmówca zaczyna sam do siebie mowić idę na spacer dzień jest taki piękny :) i tak kobiety są teraz mocno walczące :D

Gość gość
i nie mów mi o jakiejś dyskryminacji kobiet bo nie rozmawiałem z kobietą. rozmawiałem z potworem z wyboru cokolwiek błędnego co staram sie temu potworowi uświadomic zresztą inaczej bym z nim nie rozmawiał

Gość gość
oby cie tramwaj przejechał

Gość gość
16:34 Ty nie wiesz z kim rozmawiałeś, ale ja tak :) Dzięki za ostrzeżenie :)

Gość gość
to ciekawe. dużo wiesz albo blefujesz. jak to pierwsze to powinnas wiedziec że tracisz czas. a jak to drugie to też tracisz czas.

Gość gość
pozdrów jepetta oraz jego pomysłodawce jak również jego jepetta.

Gość gość
bo to zdaje sie była autobiografia

Gość gość
"było nas trzech w kazdym z nas inna krew ale jeden przyświecał nam cel" nieoficjalny hymn masonów śpiewany przez tego kondoma z krzywym nochalem. jego córka też mnie denerwuje.

Gość gość
i pomysleć, ze ludzie na to chodzą, kupuja bilety i uważają, że ktoś wreszcie ubrał w słowa ich denne życie

Gość gość
sam nawet byłem na jego koncercie z rok temu. tylko dlatego, że wlot był za darmo. szkoda, ze nie miałem ze sobą jakiejś wiatrówki.

Tak, kobiety są walczące bo mają możliwości, i dlatego nie rozumiem np. parytetów na listach wyborczych. W efekcie mamy masę młodych studentek asystentek, które się tam wpycha żeby tylko proporcje się zgadzały. Ewentualnie jak chcą zaistnieć, to niektóre wystawiają rozbierane plakaty. Same ! I żadna kobieta się nie oburzy, że ta kandydatka jest męskim szowinistą :D

Gość gość
weźmy na przykład taki striptiz, klubów w których tańczą kobiety jest od cholery. Każdy facet idący na wieczór kawalerski ma zapewnioną dobrą zabawę. A kobiety? Niedawno szukałam atrakcji dla mojej koleżanki. Mieszkam w warszawie, a nie ma żadnego klubu, zamówienie pana na pokaz kosztuje od cholery i nie ma terminów :o małe zainteresowanie? nie sądze, skoro są tak oblegani. w necie trafiłam na żale kobiet, które nie maja isc gdzie sie zabawić, a na dole komentarze panów że są szmatami skoro tak chcą spędzić wieczór :o Czyli jest to wmawianie kobietom, że w wieczór panieński największym szaleństwem jest struganie penisa z ogórka szklarniowego, kiedy ich faceci zlizuja brokat z nagich tancerek :o

Gość gość
z pewnych wzgledów usługi męzczyzn muszą być drosze. jeżeli tego nie rozumiesz tzn, że nie dorosłas do małżeństwa. ponadto nikt nie zabrania takich usług dlatego mówienie o dyskryminacji jest nadinterpretacją czyli ulubionom bronią kobiet przeciwko męzczyznom.

Gość gość
jakby sie dałoo z tego żyć to ktoś by to robił. widocznie z jakichś względów jest to niemożliwe. przyczyn nie znam bo rozważanie psychologi bandy napalonych i napiertolonych suk lezy poza moimi zainteresowaniami.

Gość gość
z jakich względów usługi mężczyzn muszą być droższe? skoro stereotyp jest taki, że to faceci właśnie zawsze chcą i sa chętni. Według takiego myślenia to praca marzenie dla każdego faceta!

Gość gość
usługi facetów są droższe bo facet nie jest w stanie tyle klijentek przyjąć jak kobieta klijentów to kobieta więcej może facet się spuści i po robocie a w kobietę może się więcej facetów spuścić w ten sposób nasz gatunek eliminuje słabe geny dla zdrowia społeczeństwa kobieta powinna być nie wierna facetowi :-) bo tak została stworzona dopuszcza do siebie samców o najlepszych genach