Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie badz naiwna on sie bawi

Chcesz poznac czy twój kochanek naprawde cie kocha czy tylko dyma bez uczuc i si

Polecane posty

Gość nie badz naiwna on sie bawi

to postaw mu warunek aby sie rozwiódł,zaskoczenie?on nigdy tego nie zrobi,smutne ale prawdziwe.

Gość gość
nie mam takich problemow, nie wskakuje do wyra zonatym 🖐️

Gość gość
Prawda. Kochał mnie... dymać. Niby chce tylko mnie,ale nie rozwiódł się i nigdy tego nie zrobi.

Gość gość
My kochamy zony na swój sposób ale lubimy sie bawic innymi naiwnymi kobietami,dla nas to tylko zabawa,facet myśli inaczej wiem bo jestem facetem i tez tak robie a wy jesteście takie naiwne i słodkie zarazem,ale zona to zona niestety.

Gość gość
"żona to żona" co za głębia słów

Gość gość
Ja chciałem się rozwieść. Ale kochanki tylko tak naciskają na rozwód. Nie wiem po co. Chyba chcą sprawdzić czy nam zależy. A potem się wycofują kiedy przychodzi co do czego. Przynajmniej ja tak miałem. Więc nie rozwiodłem się, nie mam dla kogo już. Raczej już nic mi się więcej nie przytrafi oprócz tego co mam. Nawet nie chcę dawać więcej satysfakcji jakiejś mitomance, która tylko podładuje swoje ego. Że jakiś żonaty chciał dla niej wszystko rzucić, nigdy więcej. To jest tylko sprawdzanie czy nadal jest atrakcyjna. Może jest. Ale głupia bardziej, wiec rachunek jest prosty.