Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Pocahontas111

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość Pocahontas111

Witam, mam 24 lata z mężem staramy się o dzidzie od stycznia 2014 jednak mąż miał żylaki jader słabe nasienie i ostatnio 27go lipca miał operacje na te żylaki. Ja miesiaczkuje regularnie zawsze 11go. W maju raz wyjątkowo spóźnił mi się okres 3dni poszłam do lekarza który nas prowadZi zrobił usg ale stwierdzil że mógł mi się zdarzyć cykl bez owulacji ale że okres się pojawi bo się ścianka przygotowała i dostałam 14.06 okres. Potem 14.07 miałam @. Mąż 27co miał zabieg. 06.08 kochalimy sie w moje owu całkiem przypadkiem (tak nas naszło :) ) zauważyłam że ma też chłodniejsze jądra bo właśnie przez te żylaki mu się grzały i ginęły w przedbiegach. Dziś jest 23, 9 dni po spodziewanej miesiaczce, nic się nie zapowiada bym ją miała. Max spóźnila mi się właśnie 3dni a tu już 9. Testy ranne z moczu są ujemne. U siebie zauważylam: -apetyt na dziwne rzeczy Ale wezmę gryza i mi się wymiotowac chcę. -Przez ostatnie 3dni ciągle bekam jak glupia -zapach np sera jest mnie nie do zniesienia -pobolewa mnie podbrzusze -ciągle mam przezroczyste uplawy-chodzę do wc się podetrzec i spr czy to nie okres Ale nie ma tam ani kropelki go zapowiadajacej i zaczyna mnie to wkurzac bo nie wiem czy mogę założyć białe spodnie czy co -raz mi gorąco raz zimno I moje pyt jest następujące- nie chcę jechać do lekarza znów 200płn wydawać na wizytę z usg- poczekać do 13.09 kiedy powinna pojawić się następną miesiączka? Powtarzać mocz jak tak to za ile? Iść na krew- jak tak to kiedy?? Jeśli byłaby to ciąża to między 6.08 zaplodnieniem a dziś 23 to 17 dni- prawie 3tyg czy test z siusiu (ma CE data ważności ok) może tak przeklamac czy nie robić sobie nadziei??. Proszę o jakieś rady

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować