Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąź oglada gole laski w necie

Polecane posty

Gość gość

Czuje sie jak smiec

Gość gość
Zainteresuj go sobą i przestanie. Ubierz się seksownie, zacznij od masażu pleców a reszta sama się potoczy. Będzie mieć swoją laskę najlepszą na żywo;) Bądź namiętna, ostra, taka jaka jeszcze albo dawno nie byłaś

Gość gość
Proszę cię!mój też oglądał..powiedziałam mu że jak chce to ja też z chęcią pooglądam jakiś chłopaków :) i czy mu to nie będzie przeszkadzać.Zrobił się zazdrosny i przede wszystkim postawił się w mojej sytuacji, że to nie jest miłe! Wymienił nawet Tel.na bez Internetu na dowód swojej zmiany.Jednak oglądał sporadycznie jak twierdził"kochanie jak bym miał twoje nagie zdjęcia to bym nie wchodził na xxx" w celu "rozładowania ciśnienia"

Gość gość
Ja też oglądam i co?

Gość gość
Jestem namietna. Najgorsze to, ze sie wyparl. Pewnie ja ogladam gole laski z jego telefonu :-(

Gość gość
Ja bym perfidnie sobie włączyła gołych murzynów z wielkimi pałami i się śliniła przy nim, jak będzie miał jakieś sapy, powiedz że nie robisz nic, czego on nie robi, i zapytaj czy mu milo, odwróć się i dalej oglądaj.

Gość gość
zacznij ogladac i Ty facetow

Gość gość
Uwazacie, ze tędy droga?

Gość On1978
To poniżające...a wy kobiety mówicie ze to normalne bo same jesteście nic niewarte i sobie na to pozwalacie.Prawdziwa kobieta zna swoja wartość i facetowi innych lasek nie pozwoli oglądać, a zainteresuje go sobą...No ale pewnie 90% z was to takie paszteciki :)