Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ula66

Schudnąć 8 kg w miesiąc

Polecane posty

Gość ula66

Witam mam 17 lat ważę 66 kg o mam 168cm bardzo bym chciała schudnąć w miesiąc 8 kg bo tyle wyszło mi do prawidłowej wagi. Najgorsze w tym ze nie wiem jak mam to zrobić nie mam wgl motywacji i Lubie jeść ;/ chciałabym się bardzo zmienić, pomoże mi ktoś ? Jak zacząć jakie ćwiczenia ? Proszę o jakąś pomoc wsparcie ; (

Gość gość
Podpiszę Ci w podpunktach co masz robić by Ci było łatwiej : 1. Nie głodź się, jedz to co jadłaś, śniadanie, obiad i kolacja ale nie obżeraj się, w wieku 17 lat głodówki, diety nie wskazane. 2. Pij wodę mineralną niegazowaną, przestań pić napoje słodzące, jeść słodycze i fast-foody. 3. Zacznij ćwiczenia z mel b na youtubie ćwiczenia są po 10 minut: a) rozgrzewka mel b b) ćwiczenia na brzuch mel b c) ćwiczenia na pośladki mel b d) ćwiczenia na nogi mel b e) ćwiczenia na boczki tiffany f) ćwiczenia rozluźniające mel b ps jeśli jesteś zaparta i wytrzymasz z zakwasami lepsze rezultaty będą zamiast rozgrzewki trening kardio mel b. Do tego nie zniechęcaj się wagą bo przy tym możesz schudnąć w centymetrach i szczuplej wyglądać z tą wagą ale centymetry zgubisz niż waga miała by spaść i nie mieć piersi i d**y. Podoba Ci się?

Gość ula66
Od jutra będę biegać godzinę dziennie będę się starać. Chce zrobić tez to dla mojego chłopaka, który też chcę abym schudła :(

Gość gość
ula66 dziś Od jutra będę biegać godzinę dziennie będę się starać. Chce zrobić tez to dla mojego chłopaka, który też chcę abym schudła smutas.gif -Poczytaj o efektach mel b i zdjęcia obejrzyj przed i po, z brzucha się szybko chudnie, nie jesteś taka gruba jak wyżej ktoś napisał, ale pewnie mało estetyki w Twoim ciele czyli powinnaś ćwiczenia modelujące abs mel b ćwiczyć - po miesiącu są duże efekty ja schudłam dużo z brzucha, nogi mi się wysmukliły i pamiętaj, że od biegania szybko nie schudniesz, przy bieganiu 6 miesięcy i schudniesz i dopiero po 6 miesiącach są efekty trwałe, do tego pamiętaj o dobrych butach by nie mieć kontuzji..

Gość gość
ula66 dziś Od jutra będę biegać godzinę dziennie będę się starać. Chce zrobić tez to dla mojego chłopaka, który też chcę abym schudła smutas.gif - godzinę nie da rady byś wytrzymała, pół godziny na początek ale pamiętaj przed bieganiem rozgrzewka na wszystkie partie ;)

Gość gość
ula66 dziś Od jutra będę biegać godzinę dziennie będę się starać. Chce zrobić tez to dla mojego chłopaka, który też chcę abym schudła smutas.gif - Ćwicz dla siebie, dla chłopaka nie da rady byś wytrzymała cały czas przy sporcie... Ja tak miałam a nie wiem jak ty...

Gość ula66
Dziewczyny chce pokazać swojemu chłopakowi ze potrafię schudnąć ze jak mnie zobaczy to ze powie lał schudłas . Potrzebuje schudnąć chce lepiej wyglądać i tez bardziej podobać się swojemu chłopakowi żeby nie patrzył na inne chudsze ode mnie. Czekam dalej na wasze cenne rady pomożecie mi na pewno tylko mogę do was się zwrócić.

Gość ula66
Te ćwiczenia mel b wyglądają ciekawie jutro ich spróbuję ! Powinnam dać radę

Gość ula66
Ile można schudnąć z tymi ćwiczeniami 2 miesiąc ?