Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wyglądać "bogaciej"

Polecane posty

Gość gość
Podstawa to dobra torebka i buty... I włosy dobrze zrobione

Gość gość
Polecam zakupy na świetnej stronie internetowej z ciuchami, sukienkami http://dimoda.pl

Gość gość
Gucci i Armani to ciuchy dla nuworyszow. Prawdziwy luksus jest dyskretny.

Gość gość
ludzie majętni nie chodzą w złocie i skórze od stóp do głów! NIe obnoszą się ze swym majątkiem. Jakbyś mnie zobaczyła, to byś powiedziała średnio majętna dziewczyna. Jeżdzę 10 letnim autem, a nie jakimś wypasionym. Jestem dosyć majętną osobą, mam 3 mieszkania na wynajem, ale nie noszę się na bogaczkę i nie mam powodów obnosić się z tym. Najzabawniejsze, że ci co mają niewiele zapożyczają się by się pokazać, by mieć drogie ciuchy, super auto itp. Po co? Dowartościować się?

Gość gość
bluzka z wieżą Eiffla z cyrkonii minówka w panterkę kozaczki z czubkami lakierki do kolan zegarek z tombaku z grubą bransoletą 2 sygnety również z tombaku + 4 pierścionki z oczkami ala-brylanty efekt na "bogato" :D

Gość gość
Nie wiem jaki sens jest w tym zeby wygladac bogato. Moje Porsche zadko wyjezdza z garazu. Ja sama odnawiam stare meuble, ku zgorszeniu czesci rodziny!

Gość paradiseee77
Na pewno jakaś fajna biżuteria, niekoniecznie złota a np srebrna. Ja mam sporo takich ze sklepu Violette, bo własnie wygladam duzo lepiej a nie za jakieś kosmiczne kwoty :)