Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pocahontas111

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość Pocahontas111
Z tym kablem w piczy to serio? Włożyłam sobie i usiadłam na klawiaturce jak kazałaś, wciskam enter i nic :( może potrzebuję jakiegoś programu albo aplikacji? no nic spróbuje potem jeszcze raz :)

Gość gość
ty jednak jesteś psychiczna, siedzisz i pier/dolisz pół dnia na forum zamiast iść do laboratorium i się dowiedzieć na czym stoisz, a już "beta z siusiu" to bez komentarza

Gość gość
Albo zrób kolejny test tyle dni później to powinien już wyjść.

Gość prawdziwa Pocahontas111
Wiecie co, to jest żałosne. Pół dnia ktoś się tu pode mnie podszywał. Ja od 9- 16 siedziałam w pracy bez internetu. Widzę dzieci mają zabawę wpisując nick i podszywając się pod kogoś innego. Na szczęście ostatni tydzień laby i zaraz do książek i klasówek to Wam się może odechce.. Idę jutro na beta HCG z krwi i zobaczę co dalej.

Gość gość
Ja robiłam takie badania prywatnie nie czekałam. Prywatnie zrobisz je szybko ja bym chyba umarła ze strachu do czasu przyjęcia na nfz po skierowanie. Jestem z łodzi i wszystkim polecę prywatne laboratorium http://www.apc-analizy.pl/

Mi okres spóźnił się 2 dni i dopiero wtedy test pokazał mi pozytyw,wcześniej same negatywy.W dniu kiedy robiłam test byłam w 5 tyg ciąży