Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicjaaaaa93

Jaki wiek najlepszy na zostanie rodzicem

Polecane posty

Gość Alicjaaaaa93

Jaki wiek jest najbardziej odpowiedni do bycia rodzicem? Mam 22lata a mój chłopak 19. Z chłopakiem marzymy o dziecku. Oboje pracujemy w Holandii. Tylko pytanie czy nie jesteśmy za młodzi. W wieku 18lat z poprzednim partnerem staralam się o dziecko przez rok ale bez skutku. Od wielu miesięcy instynkt znowu się pojawił. Jesteśmy odpowiedzialnymi ludźmi i wiemy że dziecko to obowiązki. Tylko czy nasz wiek jest odpowiedni. Proszę o poważne komentarze.

Gość gość
W tak młodym wieku chcesz sobie zniszczyć życie? Nie lepiej poużywać sobie jeszcze trochę życia i tak w wieku 25-27 lat starać się o dziecko?

Gość gość
1. masz stałą dobrze płatną prace lub wlasną firme? 2. masz wlasne mieszkanie/dom lub oszczednosci ktore pozwolą ci na kupno lokum w ciagu najblizszych 5 lat ? Jesli nie to jestes tępą idiotką, a twoj małolat jeszcze wiekszym debilem, skażecie dziecko na nędzne zycie bez perspektyw, wiekszosc ludzi tak robi i mamy tego efekty :( no ale co ja sie produkuje, 20% Polek nie stosuje antykoncepcji tylko stosunki przerywane :(

Gość Alicjaaaaa93
Po pierwsze mam prace i mój chłopak po drugie mam dom nawet spory. Po trzecie tak mam oszczędności. Po czwarte cały czas się zabezpieczamy, nie stosujemy tak jak ty to nazwales stosunku przerywanego. A co do wieku. Boję się ze wtedy też może być za pozno i już ciężko mi będzie zajść w ciaze.

Gość gość
z jednym tera z drugim w dodatku z 19latkiem i ty odpowiedzialna jesteś :O

Gość Alicjaaaaa93
Ale co? Nie nie mam dzieci. Ale bardzo bym chciała. W wieku 18lat staralam sie Ale niestety nie udało mi się zajść w ciążę.