Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Quenstreet1995

poradź mi

Polecane posty

Gość Quenstreet1995

Witam, zacznę najlepiej od początku. Ponad tydzień temu przyjechałam do miasta w Niemczech i zaczęłam tu prace. Jak się okazało w hotelu w którym śpię są i Polacy. Szybko nawiązaliśmy dobre relacje, i wpadł mi w oko jeden młody mężczyzna. Po 3 dniach zaczęłam spać z nimi w łóżku, a wynikło to z tego, że oglądaliśmy filmy i zasypialam zawsze aż jeden z chłopaków (jest ich 2) śmiał się ze jestem juz ich siostrą. Do niczego nie doszło, tylko same spanie. Artur bo tak ma na imię chłopak który mi się spodobał dawał mi swoje koszulki do spania. Ogólnie dużo ze mną nie gadał, ale zauważyłam że mi się przyglądał. Dzień przed akcją bardzo był otwarty w stosunku do mnie, gadaliśmy dużo, smialismy się aż tu nagle Przed wczoraj popilismy, i Artur jako jedyny był praktycznie trzeźwy, więc musiał zaprowadzić mnie do pokoju bo nie byłam w stanie. I bum. Przespalismy się ze sobą było mi dobrze, i czuję że chyba się w nim zauroczylam. Mówił mi też tej nocy ze nikogo nie ma...myślę o nim i chciałabym to powtórzyć, jednak następnego dnia jak wstałam to był lekko przestraszony i nawet pierwszy się odezwał. Jednak nic na ten temat nie mówił, jakby myślał że nic nie pamiętam. Okazało się ze ma dziewczynę od 3 lat i nie wiem co robić. Dziś pojechał na 2 dni do polski a mnie szlag trafia jak myślę, że pojechał do niej... Nie wiem co robić, co myśleć, jak się zachowywać. Pierwszy raz przytrafiło mi się przespać z kimś praktycznie obcym. Ale teraz non stop siedzi mi w głowie i nie mogę go wywalić z niej... Pomóżcie mi :(

Gość gość
Daj sobie spokój ze zdrajcą i nie uprawiaj seksu z nim więcej :O

Gość Quenstreet22
Tylko, że jeszcze długo będziemy tutaj razem i nie wiem co dalej. Nie zwracać uwagi, dać mu do zrozumienia ze pamiętam?

Gość gość
Gościu gra na 2 fronty. Okłamał Cię i wykorzystał. Zdradził dziewczynę. Mało Ci? Olej drania i go omijaj.