Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dość i już

Uwaga na Facetow z neta

Polecane posty

Gość mam dość i już

Podaja zawsze zaniżony wiek o 5-10lat.Spotkalam sie z trzema i kazdy byl starszy niż napisał.Jeden to miał chyba z 50 albo więcej a pisał ze 45 ,ja 32 ale szok.Oni myślą ze kobiety są glupie i nie zauważa,z takim kłamczuchem nie chce mieć nic do czynienia,szkoda czasu,i wszyscy niby mieli wyższe wykształcenie?tez klamstwo,widać byli w rozmowie ze po ZSZ to dlaczego kłamią ktoś wie.?

Gość gość
kłamią bo takie jak y dają na pierwszej randce tylko młodszym z wyższym wykształceniem :P

Gość gość
Ja kiedyś umówilem się z fajną laską z neta a przyszedł paszczur z zepsutymi zębami i powalił mnie tekstem 'fota była koleżanki ale przecież tak fajnie się pisało że wygląd jest bez znaczenia'

Gość mam dość i już
ale wymyślił,racja ,to widać golym okiem jak ktoś pisze ze ma 40 a ma 55 czy 55 to sie nie ukryje nawet jak szczupla sylwetka,tępe chamy.

Gość gość
pisz o zdjęcie inne niż profilowe przed spotkaniem,jeśli nie chce wysłać to profilowe nie jest jego wtedy rezygnujesz z randki bo jasne jest ze przyjdzie inna osoba.

Gość gość
kobiety ujmują cm w biodrach a dodają w tzytzkach przebieg (ilość partnerów) też zawsze zaniżony

Gość gość
Przecież kobiety też zaniżają swój wiek i ubarwiają swoje życie, tak samo jak faceci :)

Gość gość
Dajcie spokój,obniżyć wiek o 2-3 lata to jeszcze ujdzie ale o 10 lat to juz przesada i bezczelność,taki ktoś nie jest godny zaufania albo poziom wyksztalcenia .Jesli ktoś od początku klamie w spr.dot.wyksztalcenia ,wieku,miejsca pracy to wiadomo ze ma powod ,zazwyczaj nie zależy mu na dłuższej znajomości tylko na raz i zegnaj.Jak przychodzi na spotkanie osoba inna niż na zdjeciu to nalezy odrazu zakończyć znajomość i odejsc,wiadomo z góry ze będzie kręcić i zmyślać dalej.

Gość gość Tarocista Samuel
głupków na kaffe jest dużo ale czy aż tak głupich zeby komus kase na konto wysyłać za jakiejs bzdury to chyba nie ma,poszukaj pracy bo cienki twój los ,ja ci juz wywróżyłem przyszłość.