Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostałam pobita przez koleżankę

Polecane posty

Gość gość

Jest ode mnie starsza o 3 lata ( ja mam 14 lat ona 17) . Dziewczyna, która mnie nienawidzi, upozorowala kradzież jej zegarka, który mi podrzuciła. Tamta razem z 2 innymi dziewczynami pobiły mnie na oczach tej, która upkzorowala kradzież. Zagrozily, że jak je wydam zniszczą życie mi i mojej rodzinie! Czy mam komuś powiedzieć?

Gość gość
powiedz rodzicom,niech oni powiedzą przez nauczycielkę ich rodzicom a ci niech się wezmą za gówniary,był taki film,jak takie siksy zakatowały jedną z koleżanek ,jak już wszyscy będą wiedzieć będą czujni o ciebie a one będą pod mikroskopem

Gość gość
zglos na policje pobicie grozby to karalne a jak maja po 17 lat to odpowiedza jak dorosle

Gość gość
i nie bój się że cokolwiek zniszczą za pobicie im się należy kara i zniszczenie ,zgłoś pobicie

Gość gość
tak koniecznie powiedz rodzicom ,i zapewne oni doradzą policję,i się pospiesz żeby lekarz Cię obejrzał jak masz ślady,tępić gówniarskie mioty od młodego bo potem będzie gorzej

Gość gość
nie mogę zgłosić na monitoringu w szkole jest jak jej w torebce grzebałam

Gość gość
Powiedz rodzicom, nie ma co liczyć na policje, to ostateczne rozwiązanie jak nic innego nie pomoże to zgłoś to ale oni i tak nic nie zrobią.

Gość gość
to po coś jej grzebała,jak masz coś wygrać nie możesz popełniać takich błędów