Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemy admin nic nie robi

Polecane posty

Gość gość

Kiedys to forum bylo fajne, duzo ciekawych watkow do poczytania a teraz zagoscil tu jakis idiota, ktory tworzy po klika bzdurnych temtow dziennie i wyzywa tam wszystkich. Czemu admini na to pozwalaja?

Gość gość
Ponieważ prawdę pisze o dopomyjcach z UKa

Gość gość
Nie o wszystkich. :)

Gość gość
ja uważam że skoro emigranci nie potrafią być kulturalni nie ubliżać krajowi z którego pochodzą i rodakom to nie powinni w ogóle tutaj pisać :) są fora angielskie gdzie mogą słodzić swym panom i władcom :) nie rozumiem jak można ubliżać komuś a jednocześnie pchać się jak świnia bez kultury i przebywać na forach tych których się nienawidzi i nimi gardzi :)

Gość gość
To nie sa emigranci tylko dopomyjce.

Gość gość
Watek jest o pracy, studiach i zyciu a zamiast tego jest szambo z wyzwiskami. Uwazam, ze wszystkie tematy tego idioty powinny byc kasowane az sie zniecheci i forum bedzie jak dawniej.

Gość gość
To forum było zyebane, ponieważ dawaliście upust swoim kompleksom, wylewając hektolitry żółci na moj kochany kraj. Wreszcie pojawiło sie kilku normalnych na tym forum i jadą z wami jak ze ścierami. to bardzo dobrze świadczy o naszym narodzie. Nie damy miana Polski zgnieść, emigracyjne dopomyjce.

Gość gość
Kto z kim jedzie? Chyba ci sie pomylilo. To my (chyba z 50 osob :D) jedziemy z wami 2ma? trollami czyli toba i jak mu tam? Aaa bingol, na jednym koncie wychwala UK a na gosciu miesza z blotem emigrantow, idiota. Na pewno oboje jestescie oplacani przez kafe zeby generowac tu klikniecia :D

Gość gość
gość dziś To forum było zyebane, ponieważ dawaliście upust swoim kompleksom, wylewając hektolitry żółci na moj kochany kraj. Wreszcie pojawiło sie kilku normalnych na tym forum i jadą z wami jak ze ścierami. to bardzo dobrze świadczy o naszym narodzie. Nie damy miana Polski zgnieść, emigracyjne dopomyjce. xxx dobrze piszesz gościu :) ja również nie pozwolę aby ktoś kto nie mieszka w naszym kraju właził na Polskie fora i jeszcze nas obrażał wyśmiewał i drwił !

Gość gość
Uderz w stol.... bingol ^

Gość gość
może przeczytajcie temat tego forum i spadajcie do siebie, bo to akurat jest forum dla ludzi na emigracji ciołki

Gość gość
załóż sobie swoje własne sprzedajna mendo i tam obrażaj kogo chcesz a tutaj póki wchodzisz i dyskutujesz z Polakami to trzymaj swój buraczany pysk na wodzy !

Gość gość
Oho bingolik sie wkurzył, ratuj się kto może. Heh najlepsze jest to, że trolle próbują wmówić, że to ktoś obraża, a prawda jest taka, że robią to oni. I oczywiście nie mają żadnych konstruktywnych argumentów.

Gość gość
Czyli nie tylko ja widze co te debile tu wyprawiaja :D

Gość gość
" Na pewno oboje jestescie oplacani przez kafe zeby generowac tu klikniecia smiech.gif" xxx a to wielce prawdopodobne, bo z jakiegoś powodu się takich zjebów tu toleruje :D Projekty kafeteryjne albo psychole

Gość gość
a to tutaj własciel kafeterii przesiaduje? no, no... to nic dziwnego, że podobnych sobie toleruje.. spoko koko, kafe się kńczy, niedługo zostaną tylko reklamy

Gość gość
Tak tak dopomyjce, kafe mi płaci i zarabiam miliony. Yebane niedoyeby mózgowe.

Gość gość
Yebane niedoyeby mózgowe. chyba ty

Gość gość
Niedoyeby mózgowe to 80% polskich dopomyjcow z Jukeju.

Gość gość
dokladnie i mam nadzieje ze wiekszosc z nich wroci do Polski :D :D :D miejmy nadzieje ze UK wyjdzie z unii :D :D :D troluch bedzie wtedy szczesliwy

Gość gość
Dopomyjce tylko w PL hahahahaha :D

Gość gość
Zgadzam sie. Odkryłam to forum jakies 10 lat temu kiedy mysl o wyjezdzie dopiero sie pojawiala. Duzo sie tu dowiedzialam, mozna bylo normalnie porozmawiac. Teraz tych ludzi juz tu nie ma bo kto o zdrowych zmysłach bedzie czytal wyzwiska jakiegoś niedorozwoja, nawet skierowane do kogos innego. Czasem temat mnie zainteresuje, wchodzę, widzę jego post i wychodzę nie czytajac nawet do końca :o biedny człowiek, szkoda mi go nawet..

Gość gość
Mi juz sie to znudzilo czytanie tego, nawet dla smiechu, w kazdym temacie dokladnie te same brednie

Gość gość
Ty jestes niedorozwojem dopomyjcu z PL hahah

Gość gość
Nono mozesz sie pocieszac ze nie jestes sam :)

Gość gość
Przekleństwa za przekleństwami i obrażanie się co niektórych. Taki krajobraz forum

Gość gość
Czasem trzeba znizyc sie do ich poziomu :o

Gość gość
Tez mi szkoda tego forum bo nie ma nic ciekawego, kazdy temat jeden i ten sam, pelno wyzwisk i nienawisci. Kiedys byli tu normalni ludzie jak ktos wczesniej wspomnial. Byl jakis poziom. Ludzie potrafili doradzic, mozna bylo sie posmiac tez a teraz...mentalne bagno. Nawet takie charaktery jak Mayor of London czy Zdesperowana Zona dawno zniknely.

Gość gość
Normalni ludzie, to według ciebie ci co oczerniają Polske? Jestes takim samym dopomyjem jak reszta tu obecnych. Yebane niemoty.

Gość gość
Mayor of London ponoc z jakims ciapatym siedzie. Duzo starych nickow siedz pod nowymi nazwami.