Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szkolenia

Polecane posty

Gość gość

Centrum Medyczne VERDE planuje zorganizowanie szkoleń z Instytutem Himalaya w październiku. Następny kurs na poziomie podstawowym poprowadzi dr Sanjay Sehgal w okresie 23 do 25 października 2015 r. oraz zaawansowany kurs poprowadzi Yogesh Sehgal w okresie 9 do 11 października 2015. Więcej na stronach http://www.homeopatiaszkolenia.pl/3.html oraz http://www.akademiahomeopatii.pl/4.html Kursy odbywają się w Centrum Medycznym Verde, ul. Bonifraterska 3/11 m. 76. Jeżeli będzie większa ilość osób kurs zostanie przeniesiony do hotelu. W listopadzie planowany jest kurs z dr Pareshem Vasani ze szkoły dr Rajana Sankarana.

Gość gość
Homeopatia to czary w leczeniu Nie wchdźcie w to g...

Gość gość
Jeżeli chodzi o szkolenia to polecam wam firmę Kar-Group świetny wybór.

Gość gość
Wydaje mi się, że to może być całkiem dobry wybór jeżeli chdzi o szkolenia. Kar Group to profesjonaliści którzy pozwolą ci się rozwinąć.

Gość gość
negnor, a słyszałeś może o darmowych kursach http://fundacja-avenhansen.pl/? Słyszałem, że to super sprawa dla wszystkich, który pragną podnieść swoje zawodowe kwalifikacje.

Gość WojciechKim
Moim zdaniem również warto zwrócić uwagę na szkolenia z pakietu Microsoft. Ja byłem na takim w firmie informatycznej Szansa kilka miesięcy temu i jeżeli ktoś rzeczywiście chce się douczyć, a dodatkowo otrzymać na koniec certyfikat Microsoft to zdecydowanie ich polecam. Potrafią świetnie przekazywać wiedzę i zwracają przede wszystkim uwagę na elementach których nie możemy załapać. Dzięki temu wychodzi się z dużą dawką wiedzy.

Gość olecki

Jeśli o kursy chodzi to sprawdzi się na bank ZDZ z Łodzi. Ja jestem bardzo z ich kursu zadowolony. Mają dobrą ofertę, kursy m.in. na wózki jezdniowe, ADR, BHP, księgowości, spawalnicze i wiele innych. Placówka solidna i dobrze podchodząca do kursantów. Działają też poza Łodzią, w innych miastach.

Gość moniaa11

Jeśli chodzi o tego typu szkolenia to wydaje mi się, że firma Maciołek i Wspólnicy sprostają Twoim oczekiwaniom. Mają bardzo dobry wybór jeśli chodzi o szkolenia i przystępne ceny 😄 

Gość kalissi

Szkolenia BHP organizuje też krakowska firma szkolenia-bhp-krakow.pl Specjalizują się też w szkoleniach z zakresu ochrony przeciwpożarowej i pierwszej pomocy. Bardzo skuteczni, szkolenia na wysokim poziomie.

Ja wykonują wszelkie szkolenie w 4Academy i pracuje jako kosmetyczka z zawodu. Lepszych kursów na pewno nie znajdziesz xD Jak by ktoś chciał zobaczyć to niech szuka ich na fb

Gość sarka

odnośnie psychologów jakie kursy byście polecili?

Gość Calvarka

Zależy jaki nurt Cię interesuje. Jeśli raczej podejście poznawczo-behawioralnego to szukaj w Centrum CBT, niedługo będą zajęcia z Terapii Par dokładnie 6-7.04. Prowadzącą będzie znana psychoterapeutka lek. med. Joanna Michałowska więc warto się tam zjawić, posłuchać i poćwiczyć

Gość liliannna

Dobre kursy kosmetyczną organizują w Centrum Edukacji Pasja w Szczecinie www.mmpasja.edu.pl Ja kończyłam szkolenia właśnie tam i jestem o nich jak najlepszego zdania, są profesjonalni i używają wysokiej jakości materiałów, kursy są prowadzone na bardzo wysokim poziomie.

Gość liliannna

Dobre kursy kosmetyczną organizują w Centrum Edukacji Pasja w Szczecinie www.mmpasja.edu.pl Ja kończyłam szkolenia właśnie tam i jestem o nich jak najlepszego zdania, są profesjonalni i używają wysokiej jakości materiałów, kursy są prowadzone na bardzo wysokim poziomie.

Gość Jolka

Szkolenia w Anti-Age Academy mogę polecić, byłam na wolumetrii twarzy, naprawdę ekstra. Teraz mam w gabinecie jako nowość.

Gość Magik

Fajne szkolenia prawne organizuje teraz od września 2019 Kancelaria Klisz i Wspólnicy. Z tego co się orientuje to w aktualnej ofercie mają aż 5 szkoleń: szkolenie z RODO, z Prostej Spółki Akcyjnej, szkolenie dotyczące bezpieczeństwa członków zarządu, z umów i z tajemnicy przedsiębiorstwa/ zakazu konkurencji. Ja osobiście wybieram się na szkolenie z umów. Chciałbym umieć sporządzać umowy, które byłyby korzystne dla mnie, a nie dla strony przeciwnej! Już mi się zdarzyło kilka razy, że podpisałem umowę, bo wydawała mi się ok, a potem się okazało, że druga strona robi mnie w balona 😕

Gość Madzia

Polecam e-learningi Centrum Doskonalenia Meritum! Miałam możliwość skorzystania z trzech – ISO 9001:2015, RODO dla pracowników, a na koniec Inspektora RODO. Myślę, że jeśli szef wciąż decyduje się na zakup szkoleń od tej samej firmy, jest zadowolony. Ja na pewno jestem 😊 Dla zainteresowanych - centrum-doskonalenia.pl

Gość mareckijerr

Moim zdaniem warto sobie zrobić kurs pierwszej pomocy. Jak to się mówi – nie znamy dnia ani godziny, kiedy takowy może nam się przydać. Sam robiłem takowy parę lat temu w www.akcjaserca.pl i jestem trochę spokojniejszy. Przynajmniej będę w stanie pomóc, jak komuś w moim otoczeniu coś się stanie.

Gość kaliski

Jeśli chodzi o szkolenia z BHP to z Krakowa  porządną firmą w tym zakresie jest www.szkolenia-bhp-krakow.pl 100% profesjonalizmu, dobre podejście do kursantów i rozsądne ceny. W ofercie mają szkolenia wstępne i okresowe a także szkolenia z zakresu pierwszej pomocy i ochrony przeciwpożarowej, także jak widzicie działają kompleksowo.