Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wzbudzic zazdrosc w mezu?

Polecane posty

Gość gość

Wiem, ze to glupie i nigdy nie bawilam sie w takie gierki, ale ostatnio ochlodzilo sie miedzy nami, niby jest ok, ale nie ma juz takiej czulosci. Jakies propozycje?

Gość gość
Faceci lubią zdobywać lub nie wchodź mu w tylek,wyjdź czasami z koleżankami oczywiście wystrojona :-D idź częściej na zakupy i pokupuj sobie nowe ciuchy, na pewno wzbudzi to jego zainteresowanie. .....bo niby po co ci ciągle jakieś ciuchy :-)

Gość Moni01
Nie udawaj że kogoś masz, że ktoś Cię adoruje bo go to tylko zdenerwuje. Spróbuj zająć się sobą, tak żeby sam za Tobą zatęsknił i zaczął się Tobą zajmować. Poczytaj sobie ksiażke: "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy". Oni lubią zdobywać, jak już mają kobiete to przestają się starać, dlatego wtedy trzeba się od niego odsunąć, spędzać czas ze znajomymi, zająć się swoim hobby, dziećmi, cokolwiek. On przestanie być pewny, że Cię ma i zacznie się starać tak jak kiedyś. Sama przez to przechodziłam. Nie warto być zbyt miłą, trzeba być trochę taką kobietą jak na początku związku... :)

Gość gość
możesz też udawać, że częściej niż zwykle sprawdzasz wiadomości w tel / korespondujesz :) dłużej zostawaj w pracy, no i tak, zacznij o siebie dbać bardziej niż zwykle .... długo po ślubie ?

Gość gość
6 lat. W diodmym roku malzenstwa zawsze kryzys? ;-). Tak kiedys slyszalam hie hue

Gość gość
mój mąż wzbudzał zazdrość i teraz jest już byłym ... chybił strzałami "amora" ... idiota

Gość gość
Jeszcze dzisiak mam imieniny, oczywiscie zyczen ani widu, ani slychu. Ja zawsze o nim pamietam

Gość gość
ja jestem troche zołzą ale widze ze maz to lubi:) chodi za mna przytula sie ja jestem troszke oschła mało sie przytulam, ale to przez zmeczenie mamy 2 dzieci w tym 6 msc, robie prawko, i dorywczo pracuje,ale z męzem sie kochamy, no i jak tak sie stara i mnie cos ucieszy to on chodzi taki dumny ze mnie zadowolił:) mam super meza i oczywiscie te sie nim ajmuje jak trezba masaż, gramy w gry planszowe, karty, w czoraj umyłam mu plecki:) takie drobiazgi a go cieszą