Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy.! Czy to ciaza .

Polecane posty

Gość gość

Od kilku tygodni czuje się bardzo źle , na początku chciało mi się strasznie spać , byłam bardzo zmęczona choć nie miałam po czym , potem zaczęła boleć mnie głowa . Zrobiłam test , jednak okazał się negatywny . Po tygodniu objawy nie ustopily tylko doszły zawroty głowy i ochota na różne dziwne rzeczy powtorzylam test i także negatywny. Wtedy odsunelam myśl o ciąży i pomyślałam , że to przez klimat bo przeprowadzilam się do Niemczech. Jednak po dwuch tygodniach objawy Nie ustaliły i zacza boleć mnie brzuch , i cały czas jadlabym rybę w sosie pomidorowym która do tad jadłam tylko po alkoholu . No i strasznie bolą mnie piersi są takie obrzmiale i twarde . Okres spóźnia mi się już 4 dzień . Zrobiłam test , jednak znowu wyszedł negatywny na drugi dzień chciałam pokazać mężowi , że to nie ciąża . Ale patrzę i pokazała się druga kreska , tylko ze nie tak bardzo widoczna jak pierwsza. Czy to oznacza ciążę ? Proszę o pomoc , jest to dla mnie bardzo ważne ponieważ mam cukrzycę a w Niemczech nie mam ubezpieczenia i musiałabym wtedy szybko wrócić do Polski . A nie chce robić niepotrzebnego zamieszania. Proszę o odpowiedź na e maila iwonaceynowa21@wp.pl dziękuję.

Gość gość
to zwykłe zatrucie

Gość gość
Od kiedy od zatrucia spóźnia się okres ? Bolą piersi ? I chce się jeść dziwne rzeczy ? No i test pokazuje drugą kreskę ? To chyba jakieś nie odkryte zatrucie :D Hmmm.. Z tego co mi wiadomo , to objawy zatrucia są inne ..

Gość gość
tak to ciaza na drugi raz sie wykastruj

Gość gość
Pewnie,że ciąża.Nawet jeżeli kreska jest blada.