Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym dać nieznajomemu ale

Polecane posty

Gość gość

boje się ,boje się spotkania, boje się męża .Jak to robicie aby nie wyszło na jaw ?

Gość gość
ja ci moge wszystko wyjasnic ale najpierw ******ie

Gość gość
no właśnie...

Gość gość
Autorko tez tego chce jak sie umowimy to nic nie wyjdzie na jaw. Napisz cos o sobie

Gość Akaza
Ja miałam taki epizod. Ostatnio. Zapełniony na max pociąg. Nie było miejsc siedzących. Stać też w sumie nie było gdzie. Ogólnie tłok. Wszyscy blisko siebie. Stałam między innymi obok Niego. Starszy ode mnie ale nie za wiele. Przystojny bardzo. Obróciłam się tyłem do niego bo krępuje mnie taki tłok. On niemniej się przysunął maksymalnie i chwilami czułam jego oddech na swojej szyi. Chwilami też stykaliśmy się ciałami - jak to w tłocznym pociągu bywa. Jechaliśmy kilka stacji tak. Wysiedliśmy nas tej samej. Szedł za mną. Gdy już wyszłam ze stacji na miasto i szukałam ulicy - miałam spotkanie i nie wiedziałam dokładnie gdzie to - poszedł obok i zapytał czego szukam. Odpowiedziałam. Wytłumaczył mi wszystko. W powietrzu było aż gęsto od seksu. Iskrzyło. Nigdy czegoś takiego nie czułam. Po prostu go pragnęłam. Zaproponował mi kawę...u siebie. A ja się zgodziłam!!! W windzie już byłam bardzo podniecona. Ledwo co weszliśmy do mieszkania zaczęliśmy się całować a potem wiadomo seks. To był najbardziej dziki, zboczony i wyuzdany seks mojego życia. Na drugi dzień wróciłam do domu. Nigdy go nie zapomnę. A raczej tego seksu. On oczywiście dał mi swój numer...

Gość gość
k***a ale je nie lubie pociągów!

Gość Mąż9
Swedzi was to sie podrapcie a nie zdradzacie swoich mezow!

Gość Akaza
a kto mówi że ja męża mam?

Gość gość
Męża może nie,ale za to bujną wyobraźnię!

Gość gość
o tak, daj mi swojego du.....pska, pokaz jaką masz ku....ciapę, nigdy nie dymałem, może mi dasz? Mma wielkiego pindola 10,5 cm jak stoi, zrobie ci dobrze, napewno jestes inteligentna i piekna. Ja będe twoim nieznajomym. Powiedz tylko kiedy i gdzie.

Gość gość
cimcirimci, dałabym ci ale :D to daj znajomemu

Gość Akaza
Żadna nie przeżyła przygody z nieznajomym?

Gość gość
Chyba każda kobieta marzy o sex przygodzie z innym facetem niż partner a która to przeżyła to wie że to zupełnie coś innego i bardziej pociągającego.

Gość gość
Możemy pogadać o takim spotkaniu. kusocinski@op.pl