Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

strasznie sie tego wstydze

Polecane posty

Gość gość

mam 16 lat po wakacjach ide do nowego liceum, poznalam juz dziewczyny z nowej klasy bo byly organizowane spotkania w wakacje i z trzema sie zaprzyjaznilam. To ladne dziewczyny z dosc bogatych rodzin, maja ladne domy piekne ciuchy, ja tez jestem dosc ladna i mam modne ciuchy bo tata przysyla mi pieniadze z zagranicy. Ale inny problem bylam u nich w domu i maja wszystko nowoczesne elegancki salon na scianie wielki telewior, a ja mieszkam z mama w dwoch malutkich pokoikach, mamy stare meble po babci stary telewizor, mama pracuje a tata nas zostawil, ale wysyla dla mnie pieniadze, nie jestesmy strasznie biedne bo zyjemy normalnie ale mamy troche obciachowo w domu co zrobic jak kolezanki beda chcialy przyjsc do mnie do domu?????

Gość gość
Prosze sobie nie zartowac, to bardzo powazna sprawa

Gość gość
udawanie kogoś kim się nie jest prędzej czy później wyjdzie na jaw:P moja rada nie udawaj bogatej dziewczyny z super domem, bądź sobą, chyba lepiej mieć prawdziwe koleżanki niż takie, które musisz oszukiwać, by zaskarbić ich zainteresowanie.

Gość gość
ja nie chce grac bogatej, gdybym miala inny telewizor a nie taki wielki na pol pokoju

Gość gość
nie chcę grać bogatej dziewczyny, ale mama powinna kupić lepszy telewizor i pewnie też meble, dziewczyno w jednym zdaniu sama sobie zaprzeczasz, nie wymagaj od mamy, żeby teraz robiła generalny remont i kupowała nowe meble i sprzęt do domu, chyba ma dość wydatków.

Gość gość
powiedz koleżankom, że wstydzisz się swojego mieszkania i nie pójdziecie do ciebie, po co kłamać?

Gość gość
Bądź sobą bo inaczej wyrośnie z Ciebie zakłamana szmata