Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ksiegowa Katowice

Polecane posty

Gość gość

Szukam w Katowicach dobrej księgowej do prowadzenia księgowości mojej firmy. Ktoś coś wie? Ma jakiś pomysł?

Gość gość
księgowych na śląsku jak psów

Gość gość
ja korzystałam z pomocy księgowej z firmy http://www.plus.katowice.pl/. Tam jest bardzo dobre biuro rachunkowo-księgowe. Biuro pomaga małym, średnim i dużym firmom. Zobacz sobie na stronie jaki mają zakres obowiązków.

Gość Artur 1234
Prowadzę swoją działalność w okolicach Katowic. Wybierając biuro rachunkowe zdecydowałem się na usługi księgowe online. Współpracuję już jakiś czas z biurem rachunkowym, które znalazłem w Internecie. Polecam

Gość Monika369
Także prowadzę działalność w okolicach. Od kilku lat moja księgowość prowadzi dobre biuro rachunkowe z Krakowa ->http://in-nova.pl/. Jestem bardzo zadowolona z ich usług. Polecam serdecznie.

Gość Forumowicz2015
A szukałaś na www.sumiennyksiegowy.pl/katowice/ ? Najlepsza księgowa to taka, która posiada certyfikat, ubezpieczenie, pozytywne opinie, polecenia i rekomendacje od innych firm

Gość gość
Ja jestem zdania, że najlepiej niech księgowością zajmą się profesjonaliści i tak jak Monika korzystam z usług In-Nova.pl. Na początku się obawiałam czy zdecydować się na zdalną księgowość, ale teraz nie żałuję.

Gość gość
Ja jestem z Katowic ale korzystam z biura rachunkowego Bilans www.bilans.info.pl w Rybniku. Nie jest to jakaś duża odległość więc nie ma żadnego problemu. Poleciła mi ich znajoma i tak jak mówiła bardzo dobrze się sprawdzają. Współpracuję dużo z klientami zagranicznymi i poprzednie biuro z którego korzystałam miało problemy z rozliczaniem faktur natomiast tu nie ma tego problemu. Do tego podoba mi się że są tacy dokładni i zawsze jak trzeba to jest nimi kontakt.

Gość nadiulsia
Ja tez właśnie szukam w miarę taniego, ale odpowiedzialnego biura. Koleżanka wyżej wspomniała o in-novie. Ostatnio ta nazwa przeknęła mi właśnie przez ucho i na kilku innych forach też o niej czytałam. Byćmoże faktycznie mają spoko ofertę? Muszę to sprawdzić...

Gość gość
Ja juz od jakiegoś czasu swoje sprawy księgowe kieruję do biura w Katowicach do Pani Elżbiety Szymali która urzęduję w biurze na ulicy Morawa 93D. Bardzo dobra obsługa.

Gość gość
Ja prowadzę firmę w Rzeszowie, ale księgowość prowadzi mi biuro z Krakowa General Outsource, zdalnie

Gość gość
Nie znam żadnej księgowej.

Gość gość
Teraz jestem na małym zusie i obsługa księgowa w formacie hybrydowym kosztuje mnie 50 złotych miesięcznie. Na razie dopiero zaczynam, więc każde ograniczenie kosztów jest na wagę złota. Korzystam z oferty www.kpir50.pl , według moich analiz teraz najtańsza w kraju propozycja. Dostałam od razu dostęp do fakturowania online. Żadnych ukrytych opłat nie ma.

Gość gość
Mi jak na razie bardzo pasuję współpraca z biurem księgowym z Katowic http://plus.katowice.pl/kontakt/. Można u nich załatwić takie sprawy jak : prowadzenie księgi handlowych, rejestr vat, ryczałt od przychodów ewidencjonowanych, sprawy kadrowo – płacowe,sprawozdania finansowe, tworzone na polecenie Klienta i nie tylko.

Gość gość
Dużo czytałam o Biurze rachunkowym OPTIMA. Wydają się być spoko, więc moze warto sprawdzić ich oferte :)

Gość Judyta_BB
Według mnie na Śląsku najlepsze jest biuro Gwarant z Bielska Białej. Maja bardzo szeroką ofertę, co świadczy o ich ogromnym doświadczeniu w branży. Jeśli szukasz naprawdę sprawdzonej księgowej skontaktuj się z nimi: http://biuro-gwarant.pl/

Gość gość
Z Katowic polecam www.ask-finance.pl. To dobra, rzetelna i słowna firma. Możesz u nich znaleźć takie usługi jak prowadzenie ksiąg handlowych, nadzór księgowy i obsługę kadrowo-płacową. Mam z nią dobre doświadczenie, nigdy mnie nie zawiodła, wszystko wykonane terminowo – polecam.

Gość Marysiaoo
@Judyta_BB - zgadzam się z Tobą! Też korzystam z usług Gwarantu i jeszcze nigdy nie miałam problemu z dokumentami. Bardzo profesjonalnie podchodzą do klientów.

Gość gość
Ja jestem właśnie z Katowic i korzystam z pomocy księgowych z http://www.rozliczenia.katowice.pl/. Cenię ich po pierwsze za doświadczenie i ogólnie wiedzę, po drugie za szybką reakcję w sytuacjach kryzysowych, po trzecie po prostu dbałość o szczegóły.

Gość gość
Wieloletnie doświadczenie maja w www.ask-finance.pl . Robią dla mnie m.in. Sporządzanie zeznań rocznych, sprawozdań finansowych, deklaracji, obsługa JPK i wiele innych. Usługi rzetelnie prowadzone, dobry kontakt, mogę szczerze polecić.

Gość gość
Modrzejewski z Krakowa, super biuro, korzystam

Gość gość
Bardzo polecam firmę http://ask-finance.pl/ , na której nigdy się nie zawiodłam, zawsz wszystko w wyznaczonym terminie i bardzo dobry kontakt z firmą.

Gość gość
Jednym z lepszych biur rachunkowych, z którymi współpracowałem na przestrzeni kilku lat jest http://www.podatki-rodak.com/. Mogę ich polecić. Działają sprawnie, kompleksowo i za rozsądne pieniądze

Gość agaaaa

my też korzystamy z usług Ask Finance  z Kościuszki. Według mnie nie ma lepszych w tym temacie u nas w mieście. Kontakt z nimi jest bezproblemowy i zawsze wszystkie rozliczenia, faktury itp są zrobione terminowo. Po prostu profesjonaliści, którzy przykładają się do swojej pracy :)

Gość lenny

Szeroki zakres usług związanych z księgowością świadczy biuro księgowe w Katowicach  www.podatki-rodak.com/. Sympatyczna i życzliwa atmosfera do współpracy. Polecam. 

Gość Anita

Eurokadra Expert z Katowic oferuje księgowość uproszczoną, dedykowaną mikro i małym przedsiębiorcom, ale także pełną księgowość, www.eurokadra.expert, telefon kontaktowy to +48 724 727 227

Gość Paweł

Ja mogę polecić biuro pani Agnieszki Achtelik z ul. Wojewódzkiej 27 w Katowicach www.achtelik.pl 
Prosfesjonalna i terminowa ksiegowa. Dodatkowym plusem jest to ze współpracuje z kancelaria prawna co kilka razy mi się przydało.