Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzo się boję

Hemoroidy, a może rak?

Polecane posty

Gość Bardzo się boję

Witam, może ktoś z was miał podobne objawy i wie co może mi dolegać. Od mniej więcej 2 miesięcy występują u mnie takie objawy : mdłości, zaparcia, okropne gazy, raz zdarzyło mi się w nocy zwymiotować taką białą wydzieliną jakby pianą, lekarz zrobił mi badania na obecność glisty ludzkiej, ale właśnie odebrałam i wyszły ujemne. Wczoraj zauważyłam krew na papierze toaletowym po wypróżnieniu się, miała jasno czerwony kolor. Od tygodnia także zaparcia zamieniły się w biegunkę, ponieważ chodzę do łazienki nawet 3 razy dziennie. Czytałam na różnych forach, że mogą to być hemoroidy, wszędzie jednak pisze także o raku, co wy o tym myślicie? :|

Gość gość
Nie czytaj, idz do lekarza,prawdopodobnie hemoroidy.

Gość gość
Zywoczerwona krew swiadczy o urazie w koncowym odcinku jelita. Byc moze masz szczeline o***tu. Przechodzilam przez to samo. Placz, nerwy, pozniej gastroskopia i koloniskopia, ktore nic nie wykazaly. Mialam wszystkie objawy raka, a to wszystko z nerwow. U Ciebie moze byc podobnie. Jesli jestes mloda, nie martw sie na zapas.

Gość gość
tylko diagnostyka a nie zgadywanie to może być stan zapalny jelit od czego ty masz lekarza rodzinnego ?