Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

EFEKT JOJO

Polecane posty

Gość gość

Niestety dopadło mnie jo-jo. W 3 miesiące schudłam 10 kg, z 68 do 58 kg, a potem w ciągu 9 miesięcy waga wróciła z dodatkowym kilogramem. Przestałam kontrolować wagę jak poszłam do siedzącej pracy, jak tyłam to nie umiałam się do niczego zmotywować, dopiero na zdjęciach z wakacji zobaczyłam swoją otyłą twarz i jest mi źle, niedługo wesele w rodzinie i źle mi z tym.

Gość kajjaaa
Jednym słowem musisz wziąć się za siebie i się dobrze zmotywować! To najlepsza recepta na sukces. Ja wiedziałam, że w lipcu jadę na wakacje mojego życia a nie mogłam patrzeć na swój straszny brzuch. Zebrałam się do kupy i zaczęłam działać, przez tydzień się przygotowywałam zbierałam wszelkie potrzebne informacje i zaczęłam ten cały proces odchudzania. Wybrałam dietę, która polega na jedzeniu bardzo małych porcji ale o stałych godzinach do tego brałam iq green by pobudzić metabolizm no i ćwiczyłam każdego ranka nie ważne czy mi się chciało czy nie wstawałam rano i ćwiczyłam. Efekty tej pracy po miesiącu były na prawdę widoczne więc Ty też możesz to osiągnąć bez zbędnego jojo i stresu. Postaw sobie tylko pytanie jak bardzo tego chcesz!

Gość gośćagi
Ja mogę polecić Foreverslim wprawdzie brałam je niecałe dwa miesiące ale udało mi się schudnąć 6 kg musiałam przerwać bo zaszłam w ciąże.

Gość gość
reklama goni reklame

Gość panikarolina033
Właśnie najgorszy jest efekt jojo wiem sama po sobie ważyłam 102kg schudłam do 78kg a później znowu przytyłam, mówiłam sobie już więcej nie będę się odchudzać bo znowu będzie efekt jojo,ale koleżanka mnie namówiła sama się odchudzała tylko z suplementem African Mango http://szczupla-kobieta.pl i schudła a efektu jojo nie widać do tej pory:) więc zaczęłam również i schudłam 40kg w 5 miesięcy;)