Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

potrzebuje rady

Polecane posty

Gość gość

Poznala ostatnio na weselu chlopaka. Tanczylismy, rozmawialismy i usmiechal sie zawsze do mnie jak tanczyl z kims. Na koniec jak juz jechal podszedl do mnie i powiedzial zeby wyciagnela telefon i zapamietala. Podal mi swoje dane i jak chce moge go odprowadzic do samochodu. Poszlam i odprowadzilam go i na koniec pocalowalismy sie w poloczek. Tej samej nocy zaprosila go jeszcze na fejsie i napisal do mnie. Zaczelismy rozmawiac. Zgadalo sie cos na temat horrorow ze wybiera sie do kina a ja napisalam mu ze zawsze chcialam isc do kina na horror wtedy on napislam ze mozemy sie zgadac i jak mam jak dojechac to mozemy isc i albo do promenady albo do zlotych gdzie my w7godnie. Pozniej jeszcze pisalismy i zaraz przestalismy. Co mam dalej robic? Czy ja moge sie teraz odezwac. Juz sama nwm

Gość gość
pewnie, że możesz się odezwać. Niezależnie jak wszystko się potoczy zawsze warto się odezwać

Gość gość
zawsze odzywa sie ta osoba ktorej bardziej zalezy ja bym przeczekala, jak mu zalezy to sie odezwie

Gość gość
Skoro ona go zaprosiła na fejsie a on napisał do Ciebie i z Tobą była gadka szmatka to na pewno jest napalony na Ciebie, nie na nią!

Gość gość
18:44 ale bzdurna rada..