Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hotel dla biznesu na Podlasiu

Polecane posty

Gość gość

Szukam dobrego, eleganckiego hotelu na Podlasiu do zorganizowania biznesowego spotkania, konferencji zagranicznej.

Gość gość
Gołębiewski, Cristal. Więcej nie kojarzę.

Gość gość
polecam Ci ten hotel http://hotelcristal.com.pl/, który znajdziesz w samym centrum miasta przy ul. Lipowej 3/5. Hotel jest komfortowy, idealny na spotkania biznesowe. Hotel posiada 5 sal konferencyjno-szkoleniowych, wyposażonych w sprzęty multimedialne. Na miejscu jest bardzo dobra restauracja i bar Cristal, w której serwują pyszne dania i drinki.

Gość NikodR

bobrowa dolina, polecam. Bliskie okolice Białego, fajne ceny i mają salę konferencyjną

Gość LokiL

Organizowaliśmy w zeszłym roku 3 konferencje u nich i każda z nich okazała się świetną imprezą. 

Gość Mateuszowski

Polecam bobrową dolinę. Zdecydowanie. Bardzo profesjonalne podejście.

Gość Luizna

w Białym jest kilka miejsc jak gołębiewski ale w Białym ceny są warszawskie i czasami problem z terminami, a kilka km za Białym jest obiekt bobrowa dolina, tam jest hotel, sala konferencyjna...

Gość GabrieNo
Dnia 26.06.2019 o 06:16, Gość Luizna napisał:

w Białym jest kilka miejsc jak gołębiewski ale w Białym ceny są warszawskie i czasami problem z terminami, a kilka km za Białym jest obiekt bobrowa dolina, tam jest hotel, sala konferencyjna...

Potwierdzam. Super obiekt. trochę nieznany ale naprawdę porządny i zadbany. ceny też ok. 

Gość Klimkas
Dnia 24.08.2015 o 18:56, Gość gość napisał:

Szukam dobrego, eleganckiego hotelu na Podlasiu do zorganizowania biznesowego spotkania, konferencji zagranicznej.

Cristal ostatnio trochę si e popsuł takie mam wrażenie, co do bobrowej ostatnio pierwszy raz tam byłem prywatnie i było ok,na pewno zostawiam sobie namiar.

Gość Lopiński

Bobrowa dolina Zabłudów, dobre połączenie z Białym a to fajne miejsce 

Gość Cecylia566
Dnia 30.07.2019 o 17:03, Gość Klimkas napisał:

Cristal ostatnio trochę si e popsuł takie mam wrażenie, co do bobrowej ostatnio pierwszy raz tam byłem prywatnie i było ok,na pewno zostawiam sobie namiar.

mam takie samo wrażenie. co do bobrowej to korzystałam z tego miejsca przy okazji konferencji + nocleg dla prelegentów i wszystko było w porządku