Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niewychowane bachory!!!

Polecane posty

Gość gość

To jest po prostu kpina. Słuchałam głośno muzyki na słuchawkach, po jakimś czasie udało mi się usłyszeć dobiegający z dołu dźwięk dzwonka, a raczej nawalanie w niego. Schodzę, nie zdążyłam jeszcze zbiec ze schodów, a bachory szarpią za klamkę i normalnie otwierają sobie drzwi!!! Okazało się, że "inteligentna" mamusia z szeregowca obok wysłała ich, żeby zapytali się czy moja młodsza siostra wyjdzie na dwór, pomijając to, że była 16:30, a więc wiadomo, że każdy normalny człowiek pracuje/wraca i odbiera dziecko skądś, po czym w domu jest ok. 17. (sąsiedzi wiadomo, że wiedzą o tym). Jaka to jest bezczelność i niewychowanie, żeby szarpać komuś za klamkę??? Apeluję do wszystkich facetów. Wysyłajcie z powrotem te swoje kury domowe do roboty, bo nawet mając 24h/24h wolnego czasu nie potrafią się nimi zająć i wychować odpowiednio

Gość gość
Niestety takie są obecne dzieci, tzw. pokolenie "róbta co chceta". Przychodzą do centrum handlowego i rozrabiają na całego, drą się, wyciągają produkty z opakowań i się bawią. Zwrot grzecz. "dzień dobry" nie jest im znany. Jak będą gimbusami, to będą się do ciebie zwracać na "ty". Ostatnio jeden u mnie darł papurę w niebogłosy, ale na szczęście ktoś nie wytrzymał i powiedział mu aby "zamknął ryj" i był spokój.

Gość gość
Niewychowane bachory i ty też niewychowany bachor, taka prawda. Uczył Marcin Marcina!!!!!