Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sinkana

Brat dostał osobny duży pokój bo robi sobie siłownię a ja z siostrą

Polecane posty

Gość sinkana

..a ja z siostrą nadal gździmy się w małym pokoiczku na piętrowym łóżku. To sprawiedliwe? On jest jeden, a my dwie więc chyba sprawiedliwość nakazywałaby odwrotnie. Mam dość spania na więziennej pryczy. Kiedy siostra siada na brzegu to jej syry zwisają tuż nad mą twarzą. To normalne? Taka dwupiętrowa prycza to zero intymności. Kiedyś w nocy chciałam sprawić sobie chwilę przyjemności to zaraz się zorientowała bo przecież drgania się niosą. Nie chcę tak dłużej spać!!! Wy też macie takich niesprawiedliwych rodziców?

Gość gość
tak, mamy bardzo sprawiedliwych. ja na ten przykład jestem jedynaczką, mama za granicą, a ja zostałam z najniższą krajową i 3pokojowym mieszkaniem do utrzymania :D

Gość gość
'sprawic chwile intymnosci' ..... U nas w domu każdy ma osobny pokój i gitara :) proponuje wynieść się do piwnicy, mały protest i masz pokój :3 pozdrawiam

Gość gość
@ gość dziś 'sprawic chwile intymnosci' .....U nas w domu każdy ma osobny pokój i gitara proponuje wynieść się do piwnicy, mały protest i masz pokój :3 pozdrawiam x Nie chwile intymnosci tylko chwile przyjemnosci. Autorka najwyrazniej chce uniknac slowa palcowka :D

Gość gość
Nie chwile intymnosci tylko chwile przyjemnosci. Autorka najwyrazniej chce uniknac slowa palcowka smiech.gif xxx skoro chodziło o wibracje to najpewniej miała na myśli sztuczne męskie prącie zasilane bateriami :D

Gość gość
Skoro cale wyro sie trzeslo to jako mag inz. obstawiam na wiertarke z udarem :D :D :D

Gość gość
Przeprowadź rozmowę z rodzicami i rzeczowo uargumentuj swój punkt widzenia.