Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Blanka0099

Większe piersi?! (kozieradka)

Polecane posty

Cześć :) Mam 16 lat :) I kilka pytań co do tej "przyprawy" czy tam po prostu rośliny. Chodzi o to, że w internecie przeczytałam, że kozieradka nie tylko wzmacnia włosy, ale także w jakimś stopniu może też przyczynić się do wzrostu piersi. Także mam kilka pytań co do tego: | 1. Czy to prawda? | 2. Jeżeli odpowiedź na poprzednie pytanie okazałaby się prawdziwa to, czy można ją jeść tak normalnie czy lepiej do czegoś dodć, jeśli lepiej do czegość dodać to do czego?:P | 3. Czy jeszcze prócz wzmocnienia włosów i powiększenia się piersi (jeśli by to zaszło) to czy jeszcze do czegoś się przyczynia w organiźmie? | 4. Czy po uzyskaniu jakichś efektów, mogłabym zaprzestać spożywania tego nie tracąc na tym to co bym, np. osiągnęła? |5. Czy bym musiała stosować to codziennie czy, np. co drugi dzień bym mogła? (ograniczenie do spożycia to 6g dziennie) | 6. I czy bym mogła na wizycie u ginekologa spytać się o to samo co was? ;) No chyba, że ginekolog się nie zajmuję takimi tematami czy czymś tam..xp | PS. Wiem pytania mogą być trochę głupie i wgl, ale potrzebuję jakichś rad czy po prostu udzielenia odpowiedzi na powyższe pytania :) Z góry dziękuję ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować