Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pewnie popełnię samobójstwo, bo nie ma dla mnie perspektyw.

Polecane posty

Gość gość

Straciłem tyle lat. Nie mam wykształcenia. Średnie jedynie, bez matury, żadnego zawodu, żadnych praktycznie zainteresowań. Do zwykłej pracy może bym poszedł, ale gdy słyszę o tych wyzyskach, to mi się rzygać chcę. Mógłbym rowy kopać, lub na taśmie zaiwaniać, a taka praca nie jest dla mnie odpowiednia. Więc chyba tylko śmierć jest najlepszym rozwiązaniem.

Gość gośći
Nie idź do takiej pracy bo to cię dobije psychicznie.Nie jesteś sam ze zmarnowany życiem.Pocies Się tym że wsZyscy zdechniemy

Gość Znikne
Mam podobnie.od kilku lat modle sie o smierc

Gość gość
To gdzie mam iść ? Chcę się z jednej strony wyprowadzić i ruszyć tyłek, z drugiej strony taka praca mnie dobija. Wolałbym mieć spokojna i samotniczą robotę bez wyzysku.

Gość gość
To zależy ile masz lat jak wyglądasz ile chciałbyś zarabiać w jakim mieście mieszkasz.To jest straszne być robolem wyzyskiwanym zapieprzac i opatrzyć np na szefa i jego super życie ja bym tak nie mogła też bym wolała umrzeć

Gość gość
24 lata. Ile bym chciał zarabiać ? Tyle, aby starczało mi na dobre w miarę życie i przyjemności.

Gość gośćo
Zależy co dla kogo jest dobrym życiem i przyjemnoscia.Polska to sk****aly kraj patologiczny.Tutaj jest fajnie jak się ktos dorobił w dobrych czasach lub nakradl.W własną dzialalnosc się niepokój bo w rezultacie zarobisz tyle co robol może mniejszym nakladem pracy.Urzedy cię zniszcza zusy itd.Jedyne rozwiązanie wyjechać jak nie masz zobowiązań zarobić na wyjazd i wiac jak masz do kogo to fajnie jak nie masz to musisz pomyśleć wiem że ciężko coś zmienic i ten strach

Gość gość
Szkoda gadać już. Po studiach nawet zarabiają tyle co po podstawówce, zawodówce. Praktycznie żadnej różnicy zarobkowej nie widzę, wśród znajomych. W tym kraju, czy wykształcony, czy nie, zarabiasz w tych samych granicach.

>>>Straciłem tyle lat. Nie mam wykształcenia. Średnie jedynie, bez matury, żadnego zawodu, żadnych praktycznie zainteresowań. Do zwykłej pracy może bym poszedł, ale gdy słyszę o tych wyzyskach, to mi się rzygać chcę. Mógłbym rowy kopać, lub na taśmie zaiwaniać, a taka praca nie jest dla mnie odpowiednia. Więc chyba tylko śmierć jest najlepszym rozwiązaniem.<< x Masz rację :). x Szkoda, żeby rozpieszczony jełop, któremu nic się nie chce, tlen zużywał :(. x Tylko zrób to dobrze, byśmy jeszcze jełopowi, renty płacić nie musieli :P.

Gość gość
Nie rób z siebie ofiary

Gość gość
Jest wiele ciekawych prac niefizycznych tylko trzeba chcieć. Mozesz zostać kierowcą, przedstawicielem handlowym,agentem nieruchomości,agentem ubezpieczeniowym,doradcą mobilnym banku także trza próbować coś z sobą zrobić!

Gość gość
Taki polski dobrobyt wywalczyliście sobie przez 25 lat a teraz wam się nie chce kopać rowów? Co wy myślicie że my polscy pracodawcy pójdziemy za was ryć i za to zapłacimy wam zachodnie stawki? Niedoczekanie wasze. Wy robole macie na nas pracować za najniższą krajówą i chwalić póki jeszcze nie jesteście bezrobotni. I mordy w kuber!