Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do bezrobotnych zon...

Polecane posty

Gość gość

Czy macie wyrzuty, ze nie pracujecie?

Gość gość
Nie wstyd Wam, ze siedzicie w domu? Nie czujecie sie gorsze?

Gość gość
Wstyd? Wstyd to kraść a nie wychowywać dziecko i pracować w domu. Stac nas na to zeby póki co tak wyglądało nasze zycie. Jak corka za rok pójdzie do przedszkola to ja znajdę prace bo dotychczasowa juz na mnie nie czeka. Tak ustaliliśmy z mezem i tak jest nam dobrze. Zacznijcie swoj bol dooopy "wyzwolone i zadowolone z zycia karierowiczki" na kasie w biedrze!

Gość gość
jesrem bezrobtna ale żoną niczyją nie jestem i raczej nie będę bo żaden się kwapi do tego

Gość gość
Ale to pytanie do kobiet, które nie chca isc do pracy.Nie wstyd Wam przed dziecmi, ze nie macie ambicji?

Gość gość
nie wstyd mi,że poświęcam swojemu dziecku więcej czasu niż ty!

Gość gość
Ale nie obawiasz się, ze Twoje dziecko w przyszlosci tez nie bedzie chciało pracować, bo weźmie przykład z mamusi?

Gość gość
nie martw się o moje dziecko. martw się o siebie i o swoją pracę,bo nie zawsze możesz ją mieć. potem będzie wstyd twoim dzieciom,że mamusia straciła pracę a taką ambitną zgrywała.

Gość gość
Ale skąd w Tobie tyle jadu, to tylko zwykla ciekawość...kto powiedzial, ze ja pracuje?

Gość gość
Cos w tym jest, bo moja Mama nigdy nie pracowala i ja tez bym tak chciala..niestety nie mogę pozwolic sobie na siedzenie w domu.

Gość gość
Ale nie obawiasz się, ze Twoje dziecko w przyszlosci tez nie bedzie chciało pracować, bo weźmie przykład z mamusi? x x ale dlaczego mialoby brac taki przykład?? napisz szczerze, masz prace, tylko paskudna, i próbujesz sobie tym topikiem podwyzszyc samopoczucie? Brak pracy to nic fajnego. Ja skończyłam głupie studia humanistyczne, zero znajomosci, nie mogłam znalezc nic latami. Mąz z kolei na rencie, bo niepesłnosrpawny, tez wiele lat bez pracy. Nasz syn, obecnie ma 18 lat, jak sie go pytałam co bedzie robil w dzien 18 to on, ze pracował (obecnie jest w liceum, ale znalazl dorywcza prace), bo to co sie robi w ten dzien niby wazy na reszcie zycia, panicznie sie boi ze bedzie miał jak my

Gość gość
Nie mamy. A tobie nie wstyd takich głupich pytań zadawać?