Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiesz dlaczego nigdy nie potrafiłam Cię skreślić?

Polecane posty

Gość gość

Mimo pewnych wad, postaci jaką sobie wykreowałeś tutaj na innym dziale, pewnych zachowań... znam Cię już dość długo i wiem, że to tylko maska dla świata. Potrafię odczytywać emocje, wiem że w głębi duszy jak każdy człowiek tak naprawdę też potrzebujesz bliskości nie tylko fizycznej, uczucia, kochać i być kochanym. Nie jesteś bucem, choć chcesz sprawiać takie wrażenie, masz dużą wrażliwość, czasem jesteś zagubiony, tak uroczo stresujesz się w nerwowych sytuacjach. Ty pewnie nie jesteś z tego zadowolony, ale mnie to rozbrajało. Podobałeś mi się wtedy jeszcze bardziej, miałam ochotę podejść i Cię przytulić albo pogłaskać po twarzy mówiąc, że wszystko będzie dobrze. Zresztą sama taka jestem, staram się udawać chłodną, zdystansowaną osobę ale to tylko pozory... tak naprawdę przeżywam większość zdarzeń, często potrzebuję pobyć sama ze sobą i wszystko sobie poukładać. Nie wiem jak wychodzi mi ukrywanie emocji, nie umiem ocenić. Dobranoc.

Gość gość
tak tylko Ty mnie znasz naprawde...

Gość gość
A jak Ty mnie odbierałeś przez te kilka lat? Potrafisz odczytać moje emocje w danej chwili, widać po mnie co myślę lub stresuję się, chcę coś zrobić?

Gość gość
Nie odpisujesz to idę spać. Wrócę tutaj;)

Gość gość
Wiedz że zakochałam się w Tobie i nadal Kocham...

Gość gość
@23.48 Z łaski swojej założyć sobie swój wątek proszę;)