Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia93a

nie mam siły

Polecane posty

Gość gosia93a

Witajcie. Kilka dni temu pisałam o mojej sytuacji z chłopakiem którego sciagnelam tutaj do pracy a on ciągle wyciąga odemnie kasę. Tak ten co ma 19lat a ja 22.Otóż wczoraj po pracy przyszedł do mnie zadowolony i wgl. A ja niestety byłam nie wyspana. Zjadlam śniadanie noi się zaczelo. chciał seksu ja powiedziałam że nie mam ochoty na pieszczoty na to on się wielce obrazil. Potem chwilę gadalismy i już było ok. Ja go zaczęłam laskotac a on zrzucił mnie z łóżka i się obrazil i sobie poszedł do siebie. No już mam dosyć. ciągle robi mi wyrzwyrzuty i ciągle sugeruje żebym z nim zerwała jak mi nie pasuje. W sobotę byly moje urodziny i przypadkiem zobaczyłam że pisał z byłą. Niby napisal że jest szczęśliwy i ze mnie kocha ale ja mam dość. Ciagle złe coś robię. Ugotuje obiad to nie podziekuje tylko jak zapytam czy smakowalo to mówi że może być. Czy ja jestem aż tak beznadziejna ze tak mnie traktuje? Prosze o szczerość z waszej strony.

Gość gość
A czego oczekujesz od smarkacza? Do sexu dorósł ale do życia to raczej nie tak jak i ty jeżeli jesteś z takim młodym.