Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żonaty mąż mnie podrywa

Polecane posty

Gość gość

WitaM. Mam 18 lat i pewien problem. Mieszka kolo mnie taki sąsiad z synem i żona. Ma grubo ponad 20 lat. Ostatnio zaczął mnie podrywać. Uśmiecha się, pisze do mnie na Facebooku. Dziś przeszedł samego siebie. Napisał ze weźmie urlop, żona będzie w pracy, a ja mam przyjść na piwo. Jego syn w przedszkolu. Nie niem jak mam się zachowywać. Ciągle pyta czy .de z nim biegać. Widzi ze biegam wiec chce ze mną. Raz z nim poszłam. Biegniemy pod las, musiałam czekać na niego w takim miejscu gdzie nikt nie widzi. Mówi żebym mówiła Mt na ty, tak robię ale przy jego żonie mowie przez pan. Mam kochanego chłopaka, ale kłócimy się bo on twierdzi ze sąsiad chce mnie przelecieć. Co o tym myślicie?

Gość gość
Wcześniej ścian, a teraz ŻONATY MĄŻ, widzę, że ładnie tam w łeb wali to, co bierzesz.

Gość gość
Chciałam poprawić błędy, ale nie było opcji edytuj. Ale widzę ze juz powinnam iść spać :)

Gość gość
no raczej.

Gość gość
Mimo wszystko chciałabym aby ktoś się wypowiedział.

Gość gość
Tak, żonaty mąż vel. ścian zachowuje się według Twojego opisu, jakby chciał Cię przelecieć, więc jeśli tego nie chcesz, to po prostu jasno mu to powiedz.

Gość gość
jestes malo asertywna- glupia,naiwna, podrywa cie zonaty facio a ty nie wiesz oco mu chodzi, taka naiwna jestes ? powinnas jasnopowiedziec mu ze cie nie interesuje a ty dajesz sie namowic na cos tam,facet juz wie ze jestes glupia i mu ulegniesz w koncu i nigdy nie przestanie kombinowac, a ty w koncu zostaniesz ta winna okreslana jako k****a ,poco ci takie problemy,powiedz facetowi w prosty sposob aby sie odp/iwrdolil bo masz chlopaka i nie szukasz przygod, tyle na temat.