Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co z tymi ludźmi

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego piszecie na forum i myślicie, że jesteście mądrzy? W jakich czasach żyjemy, skoro napisanie czystej gramatycznie wypowiedzi z trudnymi słowami daje wam od razu poczucie o nadprzeciętnej inteligencji? To że napiszecie wyczerpującą odpowiedz, nie oznacza, że jesteście tacy mądrzy, że wasze poglądy są trafne, a poglądy innych nie. Weźcie się zastanówcie bo w każdym miejscu na ziemi znajduje się ktoś mądrzejszy od was kto wyśmiał by was za poglądy i sposób w jaki się z nimi obchodźcie, a wy mimo to i tak staracie się wywyższać nad innych. Każdy chce być najmądrzejszy i zbierać pochwały, a i tak wszyscy jesteśmy małymi kropkami wobec całego wszechświata

Gość gość
A no też mi się chce śmiać jak taki oszołom się rozpisze, ładna składnia zdań, zero błędów ortograficznych coś co powinno być normą w społeczeństwie, użyje mądrych słów i myśli, że on już wszystkim pojechał i jest najmądrzejszy w temacie ;d

Gość gość
Ja myślę że z taką osobą w ogóle nie powinno się zaczynać dyskusji bo takim pisaniem daje do zrozumienia od razu ze innej tezy niż własnej w ogóle nie przetworzy i nawet jak nie ma racji to będzie bronił swojego zdania jakimiś tępymi "argumentami" które tylko dla niego wydają się mądre bo nie przyzna się do winy bo jest zbyt zapatrzony w swoją opinię by w ogóle przetworzyć w umyśle czyjąś, sprzeczną z jego

Gość gość
Bo wszyscy w internecie to "intelektualiści"...

Gość gość
Znam to, siedzi taki w domu przed komputerem i komentuje, nic nie osiągnął, a i tak myśli ze jest najmądrzejszy TAK TAK TO JA! BÓG ISTNIEJE A TEORIA WIELKIEGO WYBUCHU TO BUJDA FRAJERZY!!!

Gość gość
Ha ha ha...ha ha suche