Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksoholiczka mniam mniam

seks w dziwnych ekstremalnych miejscach

Polecane posty

Gość seksoholiczka mniam mniam

Na pewno zdarzyło wam się uprawiac seks w różnych dziwnych miejscach. Opiszcie jak i gdzie w jakiej pozycji. Zacznę od siebie. Wczoraj uprawiałam seks na stadionie wieczorem oczywiście jak nikogo nie było oparta o ogrodzenie a mój partner bzykał mnie od tyłu. Wrażenia nieziemskie mmmm.... Jeśli chodzi o inne miejsca kiedyś tam to: ławka w parku, na ściętym drzewie w lesie, na trawie, na słomie.

Gość najarana_anka
WC na stacji paliw. Jechaliśmy na jakąś imprezę, ja byłam już po drinku albo dwóch i nabrałam ochoty. Zaczęłam go miziać po kolanku i wyszeptałam mu żeby się zatrzymał, bo muszę do łazienki. A później zaciągnęłam go do toalety, oparłam się o umywalkę i jazda od tyłu. Bosko!

Gość gość
na wieży widokowej na Wieżycy. Wcześnie rano, jak jeszcze oficjalnie była zamknięta, na dole padło hasło - kto pierwszy ten ma prawo zachciewajki. Oczywiście wygrałem i czekałem na moją już z wyjętym gotowym penisem. Jak weszła to do barierki twarzą do wschodu słońca, spodnie w dół i jazda. Porozbierałem ją całkiem - zachciewajka - i dalej już na klęczkach przy ławeczce. Z dołu słychać było już jakś grupę, ale czekali na biletera i mogliśmy kontynuować. Nie dałem jej się ubierać dopóki nie usłyszeliśmy że już wchodzą. Ja podciągnęłem i zapiąłem spodnie a ona ledwo zdążyła spodnie i kamizelkę jeansową na gołe ciało.

Gość gość
wiele godzin jazdy samochodem, wreszcie miała być kawa a tu knajpka w punkcie odpoczynkowym przy autostradzie światło ale zamknięta. No to oznajmiłam, że tylko szybki numerek może nas rozbudzić i ożywić. Obok stylowe drewniane ławy i stoły. Pochylił mnie, szorty w dół i tylko nawilżenie śliną posłużyło za przygotowanie do wepchnięcia się w moją biedną zaspaną i zasiedzianą miękkość. Jak się rozbudziła to na mocniejszą jazdę zdjęłam szorty całkiem, położyłam się na stole, nogi na ramiona i jazda już na ostro, mocne pchnięcia. W międzyczasie też z topu zrobił się tylko paseczek na brzuchu. No i wtedy otworzyły się drzwi do baru, młoda dziewczyna zapytała co chcemy jak skończymy - kawę czy napoje ? Stanęłam bezradnie nie wiedząc co zasłaniać w efekcie chyba nic. A ta - kuchnię mam z drugiej strony - nie przeszkadzajcie sobie. Ja chciałam uciekać prosto do samochodu, ale mojego tak to podnieciło że ani mowy zwiewać, z powrotem na stół, super intense, a potem na kawę.

Gość gość
A teraz macie na coś ochotę

Gość gość
prysznic na basenie :)

Gość gość
jacuzzi u znajomych, w ich obecności. Oni zresztą też. Jacuzzi dwuosobowe w obszernym salonie spa z innymi atrakcjami. My do jacuzzi a oni inne atrakcje. Poradzili żeby w wodzie zdjąć stroje kąpielowe, bo wtedy intensywniej czuć bąbelki. Potem wspomnieli że zdarzyło im się korzystać w dwie pary - jak faceci wezmą swoje panie tak jakby na kolana. Wyszło tak że zostałyśmy nadziane na penisy.

Gość gość
a nam się zdarzyło w pks jak wracaliśmy rano z wesela, byliśmy napaleni, pks prawie pusty, poza tym to w parku ona oparta o drzewo, plaża, klatka schodowa w budynku gdzie mieszkam, piwnica. tyle pamiętam.

Gość gośćgość
Sex na plaży naturystów w Kryspinowie w obecności innych.

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na wirtualny seks? Jestem zdzirowatą i wyuzdaną suczką. Kochanie czekam na Twój telefon, zróbmy to razem. Tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sextelefon.bzykacz.pl/aldona/ Moja cipka czeka na twojego k***ska, chcę wraz z Tobą przeżyć rozkosz. Gwarantuję Ci, że w czasie rozmowy naprawdę się bawię i mam nadzieję, że Ty też będziesz to robił. Mam bardzo sprośne myśli, nie zdziw się, że potraktuję Cię ostro, podnieca mnie dominacja ale jak sobie zażyczysz będę grzeczną suczką.

Gość gość
na cementarzu w windzie na dachu na balkonie w lesie w parku w piwnicy na przyczepce samochodu na motorze na pontonie w ciągniku

Gość gość
Bardzo przyjemny jest w plenerze na kocyku.Ten przyjemny wiaterek, super doznania. Polecam kazdemy choc raz sprobowac. :-)

Gość gość
w Bieszczadach na połonince

Gość gość
w Bieszczadach to Grzesiek Ogorzałek grasuje, a on ma rozjepany anus w tym momencie

Gość gość
w konfesjonale .... ale dość niewygodne miejsce