Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie boicie się

Polecane posty

Gość gość

że narodzicie dzieci i was mąż zostawi z kilkorgiem dzieci tak jak marcinkiewicz swoją pierwszą, bo faceci tak mają, że jak zobaczą młodą d**ę to im rozum odbiera

Gość gość
A czego się bać? Za czym płakać?

mój napewno mnie nie zostawi . bardzo mnie kocha i szanuje, zawsze oddaje całą swoją wypłatę , nie ogląda się za innymi , ja mu się podobam cały czas, a jestem szczupła z dużym biustem, co prawda został mi troszkę brzuszek po ciąży ale jemu to nie przeszkadza, jestem świetną gospodynią ,gotuję wyśmienite dobre obiadki, prasuję mu idealnie koszule, w domu zawsze czysto. Mąż po pracy odpoczywa albo bawi się z dzieckiem , czasem odkurzy czy zrobi drobne zakupy ,więcej nigdy nie wymagam od niego , nie drę mordy na niego tak jak wy i nie zmuszam do sprzątania czy gotowania , nigdy nie jęczę i nie narzekam Na razie mamy jedno dziecko , ale planujemy jeszcze jedno lub nawet dwójkę 

Gość gość
No Agatko ty prowadzisz idealnie zycie pod status samotnej matki :D klasyka :D Jak moja matka-identyko!! Nic tatuś nie musiał robić, wiecznie obiadki pod nosek, z nami sie nie bawił bo mu sie nie chciało, leżał czytał świeża prasę (mamusia kupiła), palcem nie kiwnął czasem przez cały wolny dzien. Mamusia nic nie wymagała bo to facet! Ona nie bedzie sie darła i zmuszała-teraz ma, 48l i jest sama bo ja zostawił dla innej kobiety. Wdzięczność jak ch...

Gość gość
nie nie boje sie poniewaz, znałam sie z moim mezem 3 lata za nim bylismy razem był moim przyjacielem, miał wiele okazji do seksu z dziewczynami same go namawiały, a on sie pytał nie raz mnie o zdanie i nigdy nie skorzystał miał tylko 2 dziewczyny do sexu jak był młodszy ,przespał sie z nimi po razie, 4 lata za nim zostalismy para nie uprawiał w ogóle sexu, dla niego rodzina to swietośc, zona i dzieci najwazniejsze, nigdy nie miał dziewczyny nie był zakochany ja jestem jego pierwsza miłościa dałam mu dzieci i szaleje za nami:) za nim bylismy razem to koledzyw pracy mysleli ze jest gejem bo nie slinił sie na kazdą napotkana w pracy dziewczyne. Jest fajnym normalnym facetem wszedzie by chodził ze mną, z dziecmi.

Gość gość
a i bardzo mi pomaga w domu, gotuje, piecze placki, w sumie przy nim odpoczywam:)

Gość gość
do niedawna wierzylam,ze SĄ faceci ktorzy nigdy nie byliby w stanie zdradzic, calkiem niedawno (a mam 34 lata) przestalam w to wierzyc uwierzcie mi kazdy facet, doslownie kazdy jest w stanie zdradzic i tu nie chcodzi o to ze zawsze ale w kazdym zwiazku nawet najlepszym zdazaja sie kryzysy male lub wieksze a jesli przy tym jest jakas sprzyjajaca sytuacja.............to wiele nie trzeba jeden z przykladow, kolega z pracy,idealny maz, nikt nigdy po nim by sie nie spodziewal,mial mnostwo okazji,wiele kolezanek ale nigdy nic zlego nie zrobil, jednak do jednej kobiety od lat ma wielka slabosc i jesli ona by tego chciala to on bez wahania by sie z nia przespal bo sie zakochal

Gość gość
a facet niemal swiety.....

mój mąż jest inny :) to spokojny facet , uwielbia mnie i inne kobiety mu nie w głowie, tym bardziej że dbam o niego bardzo

Gość gość
8 lat jestem młodsza od misia... mamy 2 dzieci.Jesteśmy bartnimi duszyczkami.On nie chodzi nigdzie jak każdy facet z kolegami na piwko.Tylko 2xw mieś. Zostawiamy dzieciaczki u babci i idziemy razem w plener lub do znajomych czy ognisko.Bez siebie nam nudno,chociaż się kłócimy to się później namiętnie godzimy.jesteśmy ze sobą 6 lat mam nadzieje że będzie tak cały czas.

Gość gość
Agatko Ciebie pewnie chłop w dupsko kopnął z 5 bachorami i zgrywasz idealną w necie :D

Ha ha nie nikt mnie nie kopnął i nie kopnie, mój mąż też nigdy nigdzie z kolegami nie chodzi, po pracy moze odpocząc lub pobawić sie z dzieckiem, nie drę się na niego żeby dzielił ze mną obowiązki , wogóle nigdy się nie kłócimy W przeciwieństwie do mojej bratowej i brata u nich jest niezły kryzys w związku

Gość gość
Tak tak :D

Gość gość
nie ma czego się bać, jeśliby zostawił to nie był mnie wart, jak to się mówi, nie ma takich sytuacji, których się nie udźwignie, trzeba poszukać dobrego rozwiązania.

Gość gość
Wiecie , który facet nie jest w stanie nigdy zdradzic ? Otóż taki , który jest zajeżdzony na maxa przez swoja kobitke Oblesny i gruby i na tyle inteligentny ,ze zdaje sobie z tego sprawe Chory i zdresperowny, np .depresja Inny zawsze jak sie nadarzy okazja to skorzysta