Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość patinka

wasze pierwsze objawy ciąży zanim zrobiłyście test

Polecane posty

Gość gość patinka

wasze pierwsze objawy ciąży zanim zrobiłyście test

Gość gość patinka
tak się rozpisałam i nie dodało mi nic! Jakie były Wasze piersze objawy zanim zrobiłyście test (który wyszedł pozytywny) ja w 25 dc mam lekkie mdłości, ból na okres i swędzenie sutków. Moje cykle są 28 dniowe.

Gość gość
moje objawy przed testem: odrzuciło mnie od mięsa i spałam wszędzie nawet na stojąco :o w pracy waliłam baranka w klawiaturę :o

Gość gość
Senność , brak koncentracji , mega osłabienie - w pracy zemdlalam prawie i kręciło mi się w głowie. Później ok 3 miesiaca było lepiej ale wymiotowalam przez 3 miesiące kilka razy dziennie . 2ga ciąża to samo plus rwa kulszowa i skurcze mięśni nóg. Myślałam że zejde .....

Gość gość
Wyłącznie brak okresu. Poza tym w obu ciążach bez zmian. Czułam się jak co miesiąc.

Gość gość
Bóle jak na miesiączkę, ból piersi i żyły na nich, straszna senność a przy tym odrzut od ukochanej kawy, rozbicie jak przy początku choroby, podwyższona temp.

Gość gośćiowa
12 dni po stosunku, ból w lędźwiach, trochę jak na okres. Swędząca skóra na piersiach. Potem odrzuciło mnie od kawy.

Gość gość
tak jak większość czyli senność wszędzie i zawsze, wstręt do mięsa, apetyt na słodkie, częste sikanie, rozbicie.

Gość gość patinka
Staram się już naprawdę długo i ciężko mi moje objawy określić. 3 dni do okresu to wieczność :) Ból jest jak na okres, nie różni się niczym niz prez ostatnie cykle, jedynie sutki stały się jakieś wrażliwsze, nigdy moje piersi nie były wrazliwe przed @. pozostaje czekanie chociaż sądzę że skończy się jak zawsze :(

Gość gość
ból piersi taki jak przed okresem tylko dużo mocniejszy

Gość gość
moje objawy przed testem: piersi bolały mnie bardziej niż zazwyczaj przed miesiączką i po sprzątaniu musiałam się położyć bo słabo i źle się poczułam test zrobilam jakis tydzien,półtora od dnia w którym powinnam dostać okres

Gość gość
aaaa tak,jeszcze częśto sikałam

Gość gość
Ból piersi, i straszne zmeczenie, wracalam z pracy przed 15 jadlam i kladlam sie spac do 19. pozniej wstawalam jadla kąpalam sie i dalej szlam spac, a rano i tak bylam nie przytomna i tak do konca 3 miesiaca, na szczescie nie wymiotowalam :)

Gość gość
Senność, sikanie, uderzenia gorąca aż mnie pot zalewal (a to był styczeń) krwawienie z Dziąseł, ciagnelo mnie w pachwinach, strasznie widoczne żyły na piersiach ale nie bolaly mnie To moje objawy z 2 ciaz

Gość gość
- silne przeziębienie (a przeziębiam się raz na 5 lat) - przez kilka dni ogromna irytacja i wściekłość

Gość gość
Ja nie miałam żadnych.Czułam się jak przed miesiączką.Starałam się o to dziecko i myślałam,że coś będzie odstawało od normy...odstawało,ale jak nie byłam w ciąży jeszcze hehe. Ból piersi zaczął się jakoś w 5 tc,mdłości i wymioty w 6 tc.

Gość gość
Metaliczny pismak w ustach , mdłości .delikatne pobolewanie w brzuchu . Ospałość. Denerwowali mnie wszyscy do okoła... Jak prubowałam podnieść ciężką skrzynke poleciało ze mnie dużo upławów

Gość gość
ból piersi, który nigdy mi się nie zdarzał już na kilka dni przed planowaną @ no i częste siusianie w nocy, do tego totalne przeczucie że jestem w ciaży, test był tylko formalnością a jutro będzie dokładnie rok od kiedy go zrobiłam :-) (o 4 rano bo tak już mi się chciało siku a chciałam żeby stężenie moczu było jak największe)

Gość gość
w pierwszej ciąży mój organizm przez kilka dni głupiał:P, łącznie z tym , że miałam objawy stanu zapalnego który po 2 dniach przeszedł.

Gość gość
biegunka