Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy macie zdrowe zęby?teraz coraz więcej ludzi ma sliczne zęby.zauwazylam to.

Polecane posty

Gość gość

jak widze wkolo jakie zęby mają wszyscy to zazdrosc bierze. od dziecka rodzice dbaja teraz o zeby swych dzieci a nie to co w mych czasach.:(teraz ludziom sie tak zeby nie psuja bo maja kase. a mi sie w wieku 3o lat udalo dorobic az dwa zeby martwe kanalowo leczone..:(

Gość gość
Koronki :)

Gość gość
na koronki to malo kogo stac..daj spokój..ludzie mają swoje zęby ładne w większosci.

nie mam jakichś większych problemów, dziurka od czasu do czasu, natomiast białe nie są, kawa i krew zarżniętych ofiar odbarwiają kły:(

Gość gość
Ja w wieku 33 mam 3 kajakowe, wszystkie popsuł się między 14-16 rokiem życia. Od tamtej pory żadnych większych problemów. Aparat założyłam w wieku 23 w wieku 27 wybielanie. Są z******te.

Gość gość
W okresie dojrzewania też miałam straszne problemy z zębami, ciągle mi się psuły i miałam leczenie kanałowe. W końcu pomogła mi pani dentystka www.stomatologiaraszewska.pl wyleczyła mi zęby i polakierowała zęby lakierem fluorowym i od dłuższego czasu mam spokój, chodzę tylko na wizyty kontrolne

Gość gość
Ja niestety o zęby zaczęłam dbać zbyt późno i musiałam robić implanty zębów, koleżanka poleciła mi gabinet Dental Complex w Rudzie Śląskiej gdzie robią implanty w jeden dzień. Do tego miałam dużo zębów do leczenia, ale dentysta sobie bez problemu poradził i teraz mam w miarę ładne zęby

Gość gość
Ja jeszcze niedawno też miałam straszne problemy z zębami, ale też dlatego, że chodziłam do beznadziejnego dentysty. W koncu koleżanka poleciła mi stomatologa w Gdańsku www.stomatolog-przymorze.pl, który wyleczył wszystkie moje zęby i to raz a porządnie. A teraz bardzo o nie dbam bo boję się, że znowu mogę mieć takie problemy

Gość gość
Jak byłam młodsza to nie dbałam za bardzo o zęby i odbiło się to teraz, większość zębów do leczenia. Na szczęście kolega polecił mi dobrego stomatologa w Łomiankach ( www.ortodentis.pl ), który wyleczył mi wszystkie zęby i mogę cieszyć się teraz zdrowym i pięknym uśmiechem