Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Relaktacja czy ktos podjął wyzwanie?

Polecane posty

Gość gość

j.w. Mam 8 mies dziecko. Zakonczylam karmienie piersia w 2. mies jego zycia,poniewaz nie chcial ssac, zasypial przy piersi az zaczal drastycznie spadac na wadze...po prostu sie przestraszylam i przeszlam na mm. Coraz wiecej czytam o relaktacji i zastanawiam sie,czy nie podjac wyzwania.Jest jedno ale...boje sie,ze nie podolam,bo jestem praktycznie caly czas sama, mam do ogarniecia caly dom i *****iwe, wymagajace nieustannej niemal atencji dziecko. Czy komus sie udalo?

Gość gość
Ale po co chcesz to robić. Jak masz potrzebę być possana, pogadaj z mężem.

Gość gość
Poszukaj na gazeta karmienie piersią lub na karmienie powyżej roku. Tam są osoby, które wznawiały laktacje. Tu wątpię żebyś znalazła takie osoby, kobiety z kafeterii żyją w kulcie butelki i sztucznego mleka, jest remedium na wszystko.

Gość KasiaPom
Jasne, sprobowac mozna. Unikalabym kopru wloskiego i anyzu bo blokują laktację, a pilabym cos ze slodem jeczmiennym.

Gość gość
Mi się udało wznowić laktację, kiedy syn miał prawie dwa lata, a wcześniej udało mi się tylko miesiąc. Obecnie ma 3 lata i uwielbia cycać.

Gość gość
Anyz i koper blokuja? Cala.glupia juz jestem. Walcze o pokarm. Urodzilam dwa.tyg temu...i jest roznie. A koper i anyz sa w skladzie herbatki herbapolu na laktacje..hmm. poza tym biore femaltiker. Ale i tak najlepiej dziala karmi ;) autorko czytalam o relaktacji-wypozycz.laktator.medela lactina i poczytaj o metodzie 7/5/3.