Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 20 lat i nigdy nie miałem dziewczyny , 2 lata temu miałem , ale krótko ponieważ przestraszyłem się związki z nią i skończyłem znajomość , a teraz żałuję . No ale nie o tym mowa nie mogę znaleźć dziewczyny nie mam pojęcia dlaczego , brzydki nie jestem , mam dłuższe włosy , styl hip hopowy , nie chodzę w tanich rzeczach ale co z tego.... Jestem czuły , romantyczny , dowcipny , no i nieśmiały :( , to chyba jest przeszkoda , no ale nie wiem . Co o tym sądzicie ?

Gość gość
Nigdy nie miałem dziewczyny, ale dwa lata temu miałem, lol.

Gość gość
Źle się wyraziłem , miałem może 2-3 dni ? , a to się k***a liczy ?

Gość gość
Na kazdego przychodzi pora... Kiedys ja znajdziesz . Moze za malo imprezujesz wychodzisz z domu, nie masz nawet szansy zeby wyrwac jakas dziewczyne laske. dziewczyna Ci sama z nieba nie spadnie, moze napisz do jakiejs co ci sie podoba...

Gość gośćs
Imprezuje imprezuje , tylko ja nie chcę brzydko mówiąc blachary , czy innej która daje na każdej imprezie , ja może i mam 20 lat ale nie jestem żadnym "r****czem" i nie mam zamiaru takim być , po prostu czekam na tą jedyną , ale jakoś znaleźć nie mogę :(

Gość gość
No ale na dyskoteki tez chodza normalne dziewczyny.nie tylko te zle blachary i dupodajki. hehe ja wierze w przeznaczenie, ktos na tym swiecie jest c***isany i przyjdzie odpowiednia pora to bedziecie razem.uczysz sie jeszcze?

Gość gość
Też chodzę na różne imprezy, jednak po kilkunastu stwierdzam, że to nie ma większego sensu. Może spróbuje się umówić z kimś przez internet, lub skorzystam z uroku miłosnego Marii Bucardi, który jest na tej stronie http://mariabucardi.pl/ na facebooku i youtubie ma ona wiele przychylnych komentarzy i masę fanów. Myślę, że to może być jeden ze sposobów na sukces.

Gość beerus sama
Ja kiedyś miałem dziewczynę, ale teraz już nie chce i im starszy jestem tym coraz bardziej mnie od nich odrzuca, mogę mieć co najwyższej koleżanki, baby to księżniczki z wymaganiami z kosmosu i damesy z fochami, związek z taką typiarą by mi zniszczył psychikę i zdrowie. Wolę być singlem i mieć spokojne życie.

Gość gość
Beerus mam takie samo podejście tyle że jestem kobietą, nie rozumiem tego parcia otoczenia na związek

Gość beerus sama
Chociaż gdyby jakimś cudem zaiskrzyło miedzy mną a jakaś rezolutną kobietą o DOBRYM sercu to kto wie... :) Cienko to jednak widzę. Jestem spokojnym i dobrym człowiekiem , ale baby to chcą herosów, kasiastych , żądają czasem wręcz niemożliwego... Wszystko ma plusy i minusy, ale ciesze się ,że jestem singlem :)