Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŁukasziJegoKobieta

Mam wspaniała kobietę!! ale...

Polecane posty

Gość gość
Rzeczywiście cipka z ciebie. Pogoniłabym babę, skoro jakąś głupią imprezę od ciebie. Ale ty pewnie tego nie zrobisz, bo przecież jest taka cudowna, piękna, miła i delikatna. Choć z tego, co o niej pisze nie wynika, że była miłą i delikatną osobą.

Gość gość
Masakra ta dziewczyna nie dorosła . Idz z nia chlopie, nie puszczaj samej,jaka dziwna ta twoja laskaaaa szok

Gość ŁukasziJegoKobieta
nie rozumiem tego.. powiedziałem że w sobote pójdziemy, żeby poczekała te parę dni.. ona że jest umówiona i nie może wystawić kolegi. Wkurzyłem sie ostro, pytam czy zamierza mnie zdradzić, powiedziała ze chce sie zabawić bo tylko siedzi w domu i sie nudzi..ja rozumiem że się nudzi ale mogła by poczekać..

Gość gość
Zostaw ja! koniec takiego zwiaazku

Gość ŁukasziJegoKobieta
dobra ide z nią

Gość ŁukasziJegoKobieta
To ja :( wczoraj był mój najgorszy dzień w życiu... Chciałem z nią iść ale ona nie chciała iśc ze mną.. przyznała sie w końcu że owszem idzie na imprezę ale nie do klubu potańczyć tylko do znajomych na domówke.. to już chyba koniec.. powiedziała że zrobić przerwę ode mnie, zastanowić się co dalej.. wyprowadziła się do rodziców..a ja w pustym mieszkaniu siedze i myśle gdzie popełniłem bład...

Cześć no to faktycznie nieciekawie ty nie popełniłeś błędu to ona nie chciała iść z Tobą tylko wolała iść na domówkę. Która dziewczyna nie pozwala ,żeby z nią chłopak szedł nie przejmuj sie tym. Sam powinieneś wywnioskować z jej zachowania ,że to jej wina a nie twoja.

Gość LukaszIJegoKobieta
wszystko bym dla niej zrobił a ona mnie tak potraktowała koniec z tym

Po prostu byłeś dla niej za dobry a ona to wykorzystała. Nie martw się na pewno znajdziesz kobietę wartą uwagi która Cię doceni wtedy zobaczysz różnice jaka powinna byc kobieta.

Gość gość
Jesli ktos ma wątpliwosci w sprawach zycia uczuciowego, zawodowego polecam porady tarocistki Sofii. Ja korzystam systematycznie i jestem bardzo zadowolona. Zawsze dostaję konkretna odpowiedź i okazuje się, ze znowu ona miała rację.Podaje Wam email. tarocistkasofii@wp.pl

Lol a niemówilem ze juz ja straciles ? :) Niesadzilem tylko ze tak szybko sprawy przyniora nastepujacy obrot :)

Gość gość
Za jakiś czas zrozumiesz że dobrze się stało. Taka laska to nic dobrego.

Gość gość
widzę, że dla większości tu obecnych związek dwojga ludzi opiera sie na trzymaniu na smyczy :D przecież jesteśmy wolnymi ludźmi. puść ją na tę imprezę. skoro siedzi całymi dniami w domu bez zajęcia, to pewnie jej się nudzi

Gość LukaszIJegoKobieta
ktoś tu pisał że jestem cipka, ciapek, jeleń i to dlatego... to co mam być chujem ?? tego chcą kobiety ???

Gość gość
Nie, ale po prostu nie daj się wbić pod patofel.

Nie nie masz być ch**** tylko po prostu dziewczyna jak wyczuje faceta że na wszystko jej pozwala,że wszystko jej wolno to wtedy wychodzi mu na głowę i zaczyna jej się nudzić bo wie ,że może wszystko a jak miałaby jakieś granice to tak by nie było. Nie mówię oczywiście,żeby trzymać kogoś w "klatce".

Gość gość
to zwykła prostytuta d******py w związku za talerz zupy i kotleta znalazła idiotę .ona nigdy do pracy nie pójdzie bo to leń o mentalności k***y, uciekaj póki nie macie dzieci potem będzie cię doiła podwójnie

Gość gośćkobieta
Łukasz musisz zrozumieć że niektórzy dojrzewają bardzo pozno,ona jest dzieciakiem jeszcze mentalnie,i dopiero jak się przejedzie na kilku baranach niedojrzałych jak ona to zapłacze nad tym że była głupia i Cie nie doceniła

Gość ŁukasziJegoKobieta
nie wiem już sam ale chyba to zakończę mimo ze ja kocham, bo ona sama chyba jest zbyt wielkim tchórzem żeby to zrobić.. ja p*****le 3 lata zmarnowane... 3 lata..

Gość ŁukasziJegoKobieta
już po wszystkim, ona poszła do niego, nie chce jej znać, rozpoczynam nowe życie. Jest tu jakaś fajna dziewczyna ze śląska ? :D

No i brawo:) odpowiednie nastawienie:)załóż sobie jakiś profil na portalu randkowym:) może akurat tam uda Ci się poznać fajną dziewczynę:)pozdrawiam

Gość Łukasz90
co za leszcz :D