Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trądzik na całym ciele!!!

Polecane posty

Gość gość

witam, mam problem i to duży. od 3 miesięcy na moim ciele pojawia się coraz więcej zaskórników. najpierw zaczęło się na czole, a potem opanowało całą twarz. to samo pojawiło mi się na plecach, szyi a teraz zauważyłam że powoli wychodzi mi to na udach. jestem pod opieką dwóch dermatologów! co chwilę jakieś nowe specyfiki, które wogóle nie pomagają. wysuszają tylko twarz : ( od 3 tygodni stosuję Differin (na twarz), widzę delikatne efekty, ale i tak jest masakra! : ( nie śpię już po nocach, przeraża mnie to. w te wakacje wogóle się nie rozebrałam na plaży! nawet makijaż wygląda kiepsko. jestem po 2 zabiegach kwasem migdałowym. i nic! skóra wygląda tak jakby chciała zejść, a nie mogła. tracę już siły : ( chcę rozpocząć kurację retinoidami, ale boję się skutków ubocznych. stosował ktoś? proszę o pomoc!!!

Gość gość
Atrederm, Izotek?

Gość gość
chcę się tego pozbyć! doradźcie cokolwiek!!! myślałam nawet nad laserami : ( ale to kupa kasy.

Gość gość
"nie śpię już po nocach, przeraża mnie to" Przeraza cie twoj wyglad i dlatego nie spisz po nocach :D? hahhshahahah jap******** to forum zawsze mi humor poprawi :D:D:D

Gość gość
Koniecznie zglos się do specjalisty, takich spraw nie można lekceważyć. Ze swojej strony mogę polecic ci dermatologa z http://www.victoriaclinic.pl/. Tez przechodzilam przez powazne problemy skórne i tam w koncu dostałam skuteczna kuracje

Gość gość
Zdecydowanie, powinnas isc do lekarza! Ja mam bardzo dobre doświadczenia z http://gzmedica.pl/, pomogli mi wyleczyc naprawde uciążliwy tradzik

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość Geńka
Ja miałam "obsypane" "tylko" plecy, dekolt i twarz, tak więc zdaję sobie sprawę jaki to jest problem. Nie wiem, spróbuj może iq face. W moim przypadku te tabletki okazały sie idealnym rozwiązaniem. Nie wiem, może tobie też pomogą. Nie mniej zastanawia mnie ta kwestia całego ciała.Jesteś pewna, że to trądzik?

Gość gość Edyta
Zgodzę się, że iqface jest skuteczne, nie mniej dużo też zależy od tego ile lat ma osoba która zadała pytanie. Ja np jestem raczej przeciwna stosowanie supelementów jakichkolwiek przez np 12 letnie dzieci. Nie ujmując im w żaden sposób skuteczności działania, w przypadku osób starszych, czego jestem sama chyba dobrym przykładem, bo sama stosowałam iqface i dlatego napisałam że jest skuteczne, bo pozbyłam się trądziku...

Gość gość
dermatolog i to szybko chyba, że lubisz mieć blizny na ciele/twarzy będziesz łykać jakieś tam tabletki które pomogą

Gość gość
oczyścić zanieczyszczone jelita oraz wybić pasożyty ( w ciemno) wówczas skóra nie będzie przejmowała funkcji wydalniczych w postaci trądziku