Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego facet musi mieć poczucie humoru

Polecane posty

Gość gość

czy wy szukacie kogoś kto będzie was zabawiał dlaczego musi zaimponować i ogólnie pokazać że potrafi coś osiągnąć a kobieta nie musi co oznacza poczucie bezpieczeństwa dlaczego mężczyzna nie może być nudny?

Może być nudny, na pewno są kobiety, które nie lubią się śmiać. Ja uważam, że mój mógłby mieć trochę bardziej ogarnięte poczucie humoru, bo czasami mi ręce opadają.

tak, mój facet musi mnie zabawiać robić za mnie i na mnie nie musi, bo jestem samodzielna faceta potrzebuje do towarzystwa i rozrywki

Gość gośćautortematu
mam wrażenie że z tym poczuciem humoru kobiety mają jakąś obsesję

Gość gośćautortematu
faceci jakoś nie oczekują że kobieta będzie ich zasypywać żartami że ich rozbawi do łez, w ogóle nie oceniają tego jako zalety od tego są kumple wy jesteście jakieś dziwne

Gość gośćautortematu
Ewa jesteś samodzielna ale taki co sobie nie radzi zbytnio finansowo i zawodowo nie jest dla ciebie atrakcyjny a mi to jest obojętne czy dziewczyna jest pielęgniarką czy lekarką albo salową

gośćautortematu dziś faceci jakoś nie oczekują że kobieta będzie ich zasypywać żartami że ich rozbawi do łez, w ogóle nie oceniają tego jako zalety od tego są kumple wy jesteście jakieś dziwne x mój oczekiwał, że będę miała poczucie humoru i to podobne do niego. Także nie mów za wszystkich.

Gość gość
raczej nie chodzi o to żeby zabawial. tylko jak ktoś ma poczucie humoru to ciężko wytrzymać z kimś kto jest tak sztywny że nawet się z żartu nie zaśmieje i to się tyczy nie tylko chłopaka, ale też znajomych, ja z takimi ludzmi źle się czuje.

Gość Ewa333333
gośćautortematu dziś Ewa jesteś samodzielna ale taki co sobie nie radzi zbytnio finansowo i zawodowo nie jest dla ciebie atrakcyjny a mi to jest obojętne czy dziewczyna jest pielęgniarką czy lekarką albo salową taki co sobie nie radzi zbytnio w życiu - owszem jest dla mnie nieatrakcyjny a finanse i zawód - rzecz nabyta, więc akurat do tego specjalnej wagi nie przywiązuje facet ma być inteligentny, kulturalny i "rozrywkowy", reszta jest bez znaczenia

Gość gośćautortematu
haze ale raczej oczekuje że ty będziesz się śmiać z jego żartów że je zrozumiesz a nie że będziesz go zabawiać jak w różnych sądach w tv czy na forum pytają o ideał to wszystkie kobiety zawsze wymieniają poczucie humoru obok wysokiego wzrostu a mężczyźni nigdy także to o czymś świadczy że kobiety są dziwne to jest jak wymiana rozrywka i dobra zabawna nagradzane są przez kobiety seksem tak jakby to były pieniądze

Gość gośćautortematu
Ewa a może być inteligentny, kulturalny, rozrywkowy i być pierdołą no chyba nie także nie mów że to nie ma znaczenia że nie musi ci czymś imponować, pokazać że radzi sobie w życiu

Bardzo rzadko się śmieję z jego żartów, bo totalnie nie potrafi ich opowiadać. Raz na pół roku jakiegoś nie spali. A jak nie opowiada debilnych żartów, to robi z siebie pajaca. To nie jest to poczucie humoru, o które mi chodzi... On oczekuje, że będę rozumiała każdą ironiczna aluzje jego przyjaciół i potrafiła odpowiedzieć tym samym. Ale tego można się nauczyć.

Gość gość
poczucie humoru nie oznacza, że ma nas zaraz zasypywac żartami - no litości! ja lubie i kobiety i męzczyzn z poczuciem humoru - co znaczy mniej więcej, że śmiesza nas podobne rzeczy, scenki, dykteryjki, potrafimy razem sobie pożartowac nawet z siebie (ale np. nie chamsko) nie wiem tez kto powiedział, że kobieta nie musi niczego osiągnąć, moim zdaniem powinna, przynajmniej niezależność, ale może sami męzczyźni są winni tych wymagan? bo żeby w związku było dobrze ktoś musi byc zaradany, najlepeij jak obydwoje, najgorzej jak nikt. Poczucie bezpieczeństwa to złuda, ale można byc bardziej lub mniej zabezpieczonym, zeby spać spokojnie - lepeij miec własny dom, auto i gotówkę na czarną godzinę niż co dzien zastanawiac się jak się zwiąże koniec z końcem i co będzie jak się straci pracę... nikt nie może byc nudny, niezaleznie od płci

Gość gośćautortematu
dla mnie ironiczne aluzje to też żarty pisałem tak ogólnie o żartowaniu a nie o dowc****h dalej nie mogę zrozumieć co jest pociągającego w poczuciu humoru, to rzecz raczej niezbyt istotna

Gość gość
Niezbyt istotna do czego?

Gość gość
autorze tematu, musisz mieć strasznie smutne, poważne życie :) ale spoko, myślę, że znajdziesz poważną, smutną dziewczynę :p takich też nie brakuje

gośćautortematu dziś Ewa a może być inteligentny, kulturalny, rozrywkowy i być pierdołą no chyba nie także nie mów że to nie ma znaczenia że nie musi ci czymś imponować, pokazać że radzi sobie w życiu x napisałam, że taki, który nie radzi sobie w życiu - nie jest dla mnie atrakcyjny no i właśnie tu wychodzi brak inteligencji - facet czyta niby, ale nie rozumie, co przeczytał żenada

a poczucie humoru to nie jest opowiadanie żartów, tylko styl bycia i życia ale poczucie humoru wiąże się z inteligencją, osoby mało lotne umysłowo nie potrafią zaskoczyć, skojarzyć, wprawić w dobry nastrój śmiesznym zachowaniem czy tekstem siedzą takie nudne niezguły jak dupa w kącie i rób z takim, co chcesz... nie, to nie dla mnie

Gość gośćautortematu
Ewa napisałaś też "a finanse i zawód - rzecz nabyta, więc akurat do tego specjalnej wagi nie przywiązuje" stąd nie wiem jak cię rozumieć

Gość gośćautortematu
Ewa nie pomyślałaś że osoba inteligentna może nie lubić lub nie potrzebować rozbawiać innych dla mnie kobieta która mnie nie zabawia nie jest od razu pokraką zyciową a widzę że u kobiet jest takie skojarzenie

Gość gość
dla mnie poczucie humoru i dystans to podstawa u partnera. Nie mam nic lepszego niż razem śmiać się z jakiś głupot po ciężkim dniu i odreagować :D jak się z kimś jest to też po to żeby w życiu było łatwiej, a raczej raźniej. Nie wiem czy faceci nie zwracają na to uwagi, ja np słyszałam często jako zaletę, że mam fajne, absurdalne poczucie humoru i faceci się przy mnie nie krępują i żartują jak z kumplem. Chyba część panów zwraca na to jednak uwagę :)

Czy powinien miec poczucie humoru rzecz gustu jedni wolą spokojnych inni z poczuciem humoru:) mnie to osobiście odpowiada że mój facet ma poczucie humoru niekiedy są sytuacje niezbyt fajne a on potrafi rozluznić stmosfere czy np skutecznie poprawić mi humor :) także dla mnie jest to na plus:)

Gość gość
człowiek spokojny również może mieć genialne poczucie humoru, bo poczucie humoru to nie wesołkowanie i rzucanie kawałami na prawo i lewo, wręcz przeciwnie... introwertyczny ponurak jak najbardziej może być obdarzony poczuciem humoru :)

Gość gośćautortematu
mnie to zawsze dziwiło że laski są takie łase na rozrywki i tak się ślinią i lgnął do tych zabawowych facetów, a tu teraz widzę że sobie do tego poczucia humoru podorabiały całą ideologię kto wie co tam jeszcze u was w głowie siedzi, tu potrzeba lat doświadczeń żeby chociaż częściowo zrozumieć kobiece myślenie pytanie czy pozostać sobą smutasem czy udawać że lubię śmiechy-chichy, pytanie kierują tylko do samego siebie

Gość gość
Autorze, chodzi o to że trudno wytrzymać z bucem niezależnie od płci, brak poczucia humoru to brak dystansu do innych i do siebie, brak luzu, a także tak naprawdę brak inteligencji, bo osoba naprawdę inteligentna ma poczucie humoru. Nie wiem dlaczego tobie poczucie humoru kojarzy sie z zabawianiem, jakąś w sumie taka błazenadą, jakoś tak prymitywnie myślisz, co pasuje do osoby sztywnej jak kołek. Zresztą tak płytkie podejście do tematu za dobrze o inteligencji nie świadczy. A ty lubisz mieć nudnych znajomych , czy wolisz tych bardziej żwawych. A jak wystarcza ci tylko seks to wolałbyś mieć fajny czy nudny i tak poważny ze fiutek opada

Gość gość
mnie to zawsze dziwiło że laski są takie łase na rozrywki i tak się ślinią i lgnął do tych zabawowych facetów, a tu teraz widzę że sobie do tego poczucia humoru podorabiały całą ideologię ty jesteś głupi, czy tak udajesz, że nie widzisz różnicy miedzy byciem zabawowym a poczuciem humoru? może w słowniku sprawdź znaczenie bo jak widzę proste słowa są dla ciebie niezrozumiałe

Gość gość
Ty sobie kolego dorabiasz ideologię :o Po pierwsze gusta są różna. Na pewno są kobiety które wolą nudnego faceta, ale zaradnego, albo silnego, albo przystojnego. Nie trzeba być rozrywkowym przebojowym lowelasem żeby mieć poczucie humoru, to po drugie. Ja choruje na depresje przez całe życie, jestem pesymistką a jak już coś powiem to znajomi sikają ze śmiechu. Chodzi o to, żeby dobrać się z kimś tym poczuciem humoru i postrzeganiem świata, żeby się razem śmiać a nie zastanawiać "z czego ten palant/idiotka tak chichra"

Gość gośćautortematu
gość 22:49 Na pewno są kobiety które wolą nudnego może i gdzieś tam jest kilka takich kobiet ale nie rozmawiamy o zboczeńcach i odmieńcach tylko o normalnej kobiecie, bo to tak jakby powiedzieć że są kobiety które wolą niemęskich facetów gość dziś jak ktoś nie ma ochoty zabawiać kobiet to od razu jest bucem, nie ma dystansu, nie ma inteligencji i w ogóle jest sztywny jak kołek jesteś w stanie przypisać takiej osobie wszystkie możliwe negatywne cechy tylko dlatego że nie chce jej zabawiać tak jakby to był jego obowiązek dziwne że jakoś faceci nie mają takich wymagań, w życiu nie powiedziałbym o kobiecie która nie chce mnie zabawiać takich słów mogę dać kobiecie wiele rzeczy np. czułość, być zadbanym, świetnym kochankiem, dostrzegać jej piękno, być dobrze zbudowanym, życzliwym ludziom, kulturalnym, wrażliwym na krzywdę innych, wiedzieć czego chcę i dążyć do tego mimo niepowodzeń, umieć zachować się w towarzystwie, być twardzielem gdy trzeba, kobieta ma jakąś dziwną potrzebę bym umiał ją rozbawić, żeby mogła się pośmiac

Gość gość
autorze tematu, fascynujesz mnie, naprawdę jesteś totalnie wyzuty z jakiegokolwiek poczucia humoru? czy jest coś, co Cię bawi (jakie książki, kabarety, filmy??) naprawdę, ciekawy przypadek z Ciebie.

Gość gośćautortematu
wiele rzeczy mnie bawi jak noralnych ludzi i czasem sobie zatuję ale rzadko bo jestem nieśmiały, czy ja pisałem że nie mam poczucia humoru może i nie mam bo może naprawdę jestem mało inteligentny i to co pisałem że moge dać kobiecie to nie była prawda tylko tak ogólnie gdybym mógł to zapewnić albo jakiś inny facet, chciałem pokazać że jest tyle innych rzeczy oprócz poczucia humoru po prostu próbuje zrozumieć dlaczego dla kobiet jest to takie ważne bo to fakt że zawsze wymieniają to obok wzrostu jako najważniejszą cechę u faceta, dlaczego kobiety tak lubia być zabawiane i ich wybanek musi koniecznie umieć to robić teraz widze że kobiety łączą poczucie humoru z szeregiem innych cech