Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona szefa

Mąż zatrudnił babę która wyraźnie go kokietuje. Jak powinnam reagować?

Polecane posty

Gość żona szefa

Niby nic nie robi ale te uśmieszki, to przymilanie się, to podkreślanie swojej uniżoności przy każdym kroku - mnie to wnerwia. Ona jest taka nawet w mojej obecności. Mówiłam mężowi, że zatrudnienie jej to nie najlepszy pomysł, bo facetka od początku mi się nie podobała ale on się uparł, że fachowiec z niej. Tak, chyba od strzyżenia rzęsami.

Gość gość
Pewnie będzie ja pukal albo już to robi.

Gość gość
Może powinnaś wskazać na jakiś brak jej kompetencji. Jeśli przy Tobie kokietuje, to być może z jej punktu widzenia nie jest to kokietowanie. A ładna jest, w jego typie?

Gość gość
Myślę że powinniście zrobić trójkąt

Gość gość
Aaaacotam! W końcu płaci jej więc może połączyć przyjemne z pożytecznym i przelecieć ją w nadgodzinach. Później i tak wróci do ciebie. Niech sobie poużywa trochę.

Gość gość
powinnas wymusic na mezu aby ja zwolnil,proste jesli babka go kokietuje w Twojej obecnosci to badz pewna,ze juz zagiela parol na niego,a jemu sie to byc moze podoba jesli kochasz meza,chcesz utrzymac malzenstwo,robisz tak -mowisz mu ze zyczysz sobie zeby ta gwiazde zwolnil i koniec jesli sie on opiera,wyjezdzasz do rodzicow,lub znikasz z domu na cale dnie i noce,i ta do skutku faceci lubia byc adorowani,i zona ma prawo ta sytuacje przerwac ja bym sobie jeszcze pozwolila zrobic uwage,jesli by sie dostawiala do mego meza,na glos do niej bym powiedziala jakis zlosliwy i obrazliwy komentarz masz prawo,jestes jego zona

Gość gość
Od razu zwolnić. A co zlego że sobie ją raz czy dwa razy puknie ? I tak kocha ciebie

Gość gość
wywal męża, skoro woli inne to nic nie poradzisz ...jedną wywalisz, zaliczy inną

Gość gość
Kocha i puka inna???goscia puknij sie w glowe:)